Zamijenite stari fotić novim Panasonicom uz popust

image

Prigodom početka prodaje profesionalnih bezzrcalnih fotoaparata LUMIX S1R i S1 Panasonic je u suradnji s partnerom anigota.hr pripremio sjajnu akciju s vrijednim popustima. Donesete li svoj stari fotoaparat (bilo koje marke i u bilo kojem stanju), dobit ćete 1.500 kuna popusta na kupovinu fotoaparata LUMIX S1R ili S1. Dodatno, kupite li uz ove fotoaparate i neki od kompatibilnih objektiva uključenih u promociju, dobit ćete dodatnih 1.500 kuna popusta po objektivu.

Akcija traje do 30. travnja isključivo u trgovinama i web-trgovini...

(0 glasova)

Osvojite pet tisuća kuna na FIFA 19 turniru

image

Gotovo godinu dana nakon svoje prve pojave na domaćoj gaming sceni, Tele2 PlayDay ponovno okuplja sve ljubitelje esporta i gaminga u subotu, 23. ožujka, u Cinestar Avenue Mallu u Zagrebu, od 10:00 do 18:00.

U organizaciji Valiancea četvrti put zaredom održat će se dan ispunjen mega popularnim gaming naslovima, velikim YouTube imenima s naših područja, ali i nizom vrijednih nagrada. 

Tako će se predvorje Cinestara po prvi puta pretvoriti u pravu gaming oazu s nizom online i offline turnira popraćenim...

(0 glasova)

Pretvorite dom u umjetničku galeriju

image

Samsung je najavio podršku za Ambient Mode na svojoj  QLED TV liniji televizora. Mode je dizajniran za prikazivanje raznolikog sadržaja, uključujući i svjetski poznatu umjetnost, čak i kada je televizor ugašen.

Kroz ambijentalni način rada, korisnici će moći pristupiti različitim sadržajima kao što su novinski naslovi, ažurirati vremensku prognozu te pregledavati fotografije i poslušati omiljenu glazbu. Osim toga, Samsung je surađivao s poznatim umjetnicima, kao što su Tali Lennox i Scholten & Baijings, kako bi se njihovi jedinstveni umjetnički radovi...

(0 glasova)

BBC First serije dolaze na na A1 TV

image

A1 Hrvatska objavio je će korisnici proširenog A1 TV paketa i OTT platforme A1 Explore TV moći ekskluzivno uživati u najboljim britanskim dramskim serijama u produkciji BBC-a u potpunosti lokaliziranim na hrvatski jezik.

Svakodnevni programski sadržaj kanala BBC First uključuje top BBC serije kao što su War and Peace , Luther , Ripper Street , Silent Witness , Maigret , Atlantis , Doctor Who i Call The Midwife .

 „U A1 Hrvatska neprestano radimo na poboljšanju zadovoljstva naših korisnika i...

(0 glasova)

VIDI smart: Pametni dom i ured

image

U našem digitalnom prilogu VIDI.smart pronaći ćete DIY radionicu za koju smo nadogradili našu Arduino pametnu kuću senzorom požara i digitalnim ampermetrom i pregled Top 10 Smart Home gadgeta.

Pored toga predstavljamo vam zanimljiva rješenja i proizvode za pametni dom i pametni ured koji se nalaze u ponudi domaćih tvrtki i zastupnika, uključujući Panasonic KX-HNC800 pametnu nadzornu kameru, Philips HUE pametnu rasvjetu, Vivax Smart Home , Brother Managed Print Services ( MPS ) i Epson Cloud povezani ured i ekološke...

(1 Glasaj)

Hrvatski Infoart u Barceloni predstavio svoje proizvode

image

Među 2.400 vodećih tehnoloških kompanija iz 205 zemalja svijeta na Mobile World Congressu u Barceloni svoja rješenja dobila je priliku izložiti i hrvatska tvrtka Infoart .

Hrvatski IT stručnjaci prezentirali su svoja napredna rješenja iz područja mobilnog plaćanja, poslovnih aplikacija i integracije digitalnih tehnologija u svakodnevni život. Glavna tema kongresa bila je " Intelligent connectivity" unutar koje izlagači stavljaju naglasak na 5G tehnologiju, umjetnu inteligenciju, blockchain, IoT, VR, nove digitalne poslovne modele te smart city platforme. Inovativna IT rješenja iz Hrvatske...

(0 glasova)

Erste banka protiv ransomwarea

image

Kao prva banka u Hrvatskoj, Erste banka postala je partner EUROPOL -ove inicijative „ No More Ransom “. Cilj inicijative je borba protiv tzv. ransomwarea , zlonamjernih programa koji korisnicima, čija su računala meta napada, onemogućavaju korištenje računala, te ih se istovremeno traži otkupnina u zamjenu za njihovo daljnje normalno korištenje.

EUROPOL-ovu inicijativu „No More Ransom“, pokrenutu u srpnju 2016., u ovom trenutku podupire ukupno 136 partnera . U tom je razdoblju otkriveno više od 100 tzv. ransomware obitelji, koje...

(1 Glasaj)

Krediti i otvaranje tekućeg računa u virtualnoj poslovnici

image

Addiko banka predstavila je Virtualnu poslovnicu koja je ujedno i prva digitalna poslovnica na hrvatskom bankarskom tržištu. Mario Žižek , Predsjednik Uprave Addiko banke predstavio je novi koncept digitalne poslovnice na zanimljiv način. Prezentaciju je održao kao hologram na velikom prozirnom ekranu u dvorani koju su za ovu prigodu maskirali u veliki bankarski sef.

Brzi krediti i otvaranje računa online

Virtualna poslovnica omogućuje potpuno digitalni end-to-end kreditni proces. U virtualnoj poslovnici korisnici svih banaka pod jednakim uvjetima mogu aplicirati za...

(0 glasova)

PS4 i 4 igre za 150 kuna mjesečno plus Honor 10 Lite

image

Tele 2 je gamerima namijenio ponudu pod nazivom GameRaj , unutar koje svima koji se pretplate na tarifu RASPALI s BEZBROJ GB , dobivate Honor 10 lite i Sony PS4 1 TB s četiri igre: Uncharted 4: A Thief's End, The Last Of Us Remastered, Rachet & Clank i FIFA19 . Dodatna pogodnost je igra Spyro Reignited Trilogy koja dolazi uz ovaj paket ako se ponuda ugovori putem Tele2 webshopa ili telefonske prodaje po cijeni od 150 kuna mjesečno.

Odluči...

(0 glasova)

Neto dobit Ericssona Nikola Tesla porasla za 67,4%

image

Ericsson Nikola Tesla Grupa u 2018. godini ostvarila je prihode od prodaje u iznosu od 1.558,2 milijuna kuna što je 5,2% više u odnosu na prošlu godinu ( 1.481,6 milijuna kuna ).

„Domaće tržište zabilježilo je značajan rast prihoda od prodaje kao rezultat ulaganja operatora u modernizaciju mobilnih mreža i projekte digitalne transformacije, dok izvozna tržišta bilježe niže prihode od prodaje zbog manjeg broja projekata modernizacije mreža te izazovnog ekonomskog i političkog okruženja na pojedinim tržištima“, kazala je predsjednica Ericssona...

(0 glasova)

Prodaja RTX 2070 i 2080 jako slaba

image

Nvidia je objavila financijski izvještaj za četvrti kvartal i fiskalnu 2019. godinu koji ukazuje na pad prihoda u posljednjem kvartalu, posebice u segmentu gaminga , mada je u ukupnim prihodima ostvarila bolje rezultate od očekivanih projekcija. 

Prema Nvidiji glavni krivac za pad kvartalnih prihoda u gaming sektoru je prodaja Turing RTX 2070 i 2080 grafičkih kartica koje su se prodavale daleko ispod kompanijih očekivanja nakon lansiranja nove arhitekture.

Nividijin šef (CEO) Jensen Huang također ukazuje na to da su po...

(0 glasova)

Android Things samo za pametne zvučnike i zaslone

image

Na svojem developerskom blogu Google je objavio kako je tijekom protekle godine blisko surađivao s partnerima na razvoju potrošačkih proizvoda koji se temelje na Android Things platformi i u sebi uključuju pametnog AI pomoćnika Google Assistanta.

Iako smo očekivali da će Android Things platforma stići u sve vrste elektroničkih i drugih uređaja koje će "opametiti", Google sada navodi da ju u potpunosti usmjerava ka OEM partnerima koji će proizvoditi pametne zaslone i pametne zvučnike , pa stoga u ovom trenutku...

(0 glasova)