Impressum

Vidi-to d.o.o.,  P.P. 891, 10000 Zagreb; Tel: 01 3096-674; OIB: 24523816042

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing

Vidi-to d.o.o., P.P. 891, 10.000 Zagreb; OIB: 24523816042

Izjava o privatnosti

Tvrtka VIDI-TO d.o.o. je vlasnik web stranice VIDI.hr („web stranica“). Stvorili smo ovu izjavu o privatnosti kako bismo pokazali da brinemo o privatnosti naših korisnika te kako bismo ih informirali o načinima skupljanja i obrade osobnih podataka na ovoj web stranici.
Molimo vas da ovu Izjavu pročitate pažljivo kako biste saznali kako skupljamo, obrađujemo, štitimo ili na bilo koji drugi način koristimo vaše osobne podatke.

Upotreba kolačića

Upotreba kolačića (cookies) - Zaštita privatnosti Korisnika

Što su kolačići?

Kolačić (cookie) je informacija koja se pohranjuje na Vaše računalo od strane Internet stranice koju posjećujete. Kolačići obično spremaju Vaše postavke odnosno postavke za internetsku stranicu. Isto tako mogu spremati širok pojas informacija uključujući osobne (Vaše ime ili e-mail adresu). Nakon što naknadno opet posjetite istu Internet stranicu, Internet preglednik povratno odašilje kolačiće koji pripadaju toj Internet stranici. Time se omogućava Internet stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići nisu računalni programi, ne mogu biti izvedeni kao kod te se ne mogu koristiti za širenje virusa.

O projektu: WWW vaučeri za MSP-ove

Ime projekta: WWW vaučeri za MSP-ove

Opis projekta: Projekt unapređenja poslovnih web stranica novim tehnologijama, povećanje zaštite i pristupačnosti provest će se na nekoliko prijaviteljevih internetskih domena migracijom na naprednije i sigurnije internetske tehnologije, te uvođenjem funkcija za veću pristupačnost sadržajima osobama s posebnim potrebama. Time će biti povećana konkurentnost poduzetnika, jer se neće gubiti interni resursi za borbu protiv hakerskih napada na web stranice, a bit će lakše, brže i pouzdanije upravljanje sadržajem poslovnim stranicama.