VSITE studentima osigurava budućnost u IT sektoru

image

VSITE ima dugu tradiciju obrazovanja studenata u ICT području. Studijski programi se usklađuju s potrebama tržišta, a često je VSITE i predvodnik trendova kao što je to bio slučaj s IoT konferencijama i radionicama. Konferencije nisu u ovoj pandemijskoj godini bile moguće, ali se agilni tim VSITE-a odlično prilagodio novonastaloj situaciji kada je na proljeće u Hrvatskoj nastupio lockdown.

O Visokoj školi za informacijske tehnologije , njenim preddiplomskim smjerovima i specijalističkim diplomskim studijima te dinamičnim promjenama u IT svijetu te...

(1 Glasaj)

Otvoren je prvi Job Fair Meetup

image

Job Fair Meetup na jednom mjestu okuplja vrhunska tehnološka poduzeća i uspješne studente s ciljem upoznavanja i razmjene znanja. Upravo zato Fakultet elektrotehnike i računarstva te Klub studenata elektrotehnike i ovu godinu ostaju karijernim epicentrima na kojima se od 19. do 23. listopada 2020. godine održava Job Fair Meetup.

  Vidljiv veliki interes studenata

  Job Fair Meetup prvi je dan počeo na FER-u gdje je u 11 sati započela radionica Rimac Automobila na temu Automotive Embedded Systems u kojoj...

(1 Glasaj)

Što nam donose suvremeni pametni QLED televizori

image

Od rada iz udobnosti vašeg doma, do ozbiljnog treninga, suvremeni pametni televizori omogućavaju pregršt pogodnosti i korisnih opcija za svakodnevni život. Sve to ne bi bilo moguće bez spoja najsuvremenije QLED tehnologije, vizualnog prikazivanja sadržaja i pametnih opcija koje televizor pretvaraju u multifunkcionalni uređaj za svaku priliku.

Ekrani suvremenih modela su podjednako idealni za  strimanje  omiljenih serija, ali i profesionalnih trening programa, uz jednostavne naredbe za upravljanje aplikacijama i povezanim uređajima koji i rad od kuće čine produktivnijim nego ikad...

(1 Glasaj)

Zašto se prijaviti na Job Fair Meetup

image

Job Fair Meetup na jednom mjestu okuplja vrhunska tehnološka poduzeća i uspješne studente s ciljem upoznavanja i razmjene znanja. Upravo zato Fakultet elektrotehnike i računarstva te Klub studenata elektrotehnike i ovu godinu ostaju karijernim epicentrima na kojima će se od 19. do 23. listopada 2020. godine održati Job Fair Meetup.

  Raznovrsne teme i sadržaji

FER i KSET kao dva ovogodišnja   žarišta  karijernih prilika uz lov na karijere u nude umrežavanje , razmjenu znanja i iskustava te stjecanje novih...

(1 Glasaj)

Studij s hrvatskom i američkom diplomom

image

Kako biste potencijalnim studentima predstavili svoju instituciju i program? Koje smjerove nudite i kako se oni prilagođavaju promjenama?

RIT Croatia je međunarodni kampus američkog sveučilišta Rochester Institute of Technology (RIT) koji, uz hrvatske kampuse u Dubrovniku i Zagrebu, ima međunarodne kampuse u SAD-u, Kini, Ujedinjenim Arapskim Emiratima te na Kosovu.

RIT Croatia je jedina visokoobrazovna institucija u državi čiji diplomanti preddiplomskih stručnih studija stječu dvije diplome: hrvatsku koju dodjeljuje RIT Croatia te američku koju dodjeljuje RIT. 

Nastavno na STEM područja,...

(1 Glasaj)

Poznat raspored prvog Job Fair Meetupa

image

Karijerni epicentri i ove godine nastavljaju biti Fakultet elektrotehnike i računarstva te Klub studenata elektrotehnike na kojima će se od 19. do 23. listopada 2020. godine održati Job Fair Meetup . Posjetite FER i KSET kao dva ovogodišnja žarišta  karijernih prilika . Uz priliku za lov na karijere u Hrvatskoj, studenti će se moći umrežiti , razmijeniti znanja i iskustava te steći nove vještine sudjelujući na talkovima , radionicama, panel raspravama i networkingu . Job Fair Meetup okupit će 40...

(1 Glasaj)

IdeaHub je novi multifunkcijski pametni ekran

image

Najnovija inovacija koja stiže iz Huaweija je IdeaHub . Ovaj interaktivni whiteboard od kraja listopada bit će dostupan i u Hrvatskoj, a dolazit će u dvije verzije: IdeaHub S i IdeaHub Pro. Razlikovat će se po veličini i tehnologiji 4K ekrana. IdeaHub S ima dijagonalu od 65 i koristi E-LED tehnologiju dok IdeaHub Pro s 86 inča koristi D-LED. Razlika je i ugrađena kamera – manji model ima fullHD kameru, a veći model ima 4K kameru.

IdeaHub u suštini služi...

(1 Glasaj)

STORM Computers predstavlja NVIDIA DGX A100

image

Tvrtka STORM Computers, ekskluzivni NVIDIA partner za AI rješenja u Hrvatskoj, nudi niz infrastrukturnih rješenja koja uključuju najbolje od referentne AI arhitekture tvrtke NVIDIA. Isporučuje ih kao potpuno integrirana rješenja spremna za implementaciju, sve što vi trebate napraviti je plug-and-play i možete započeti s inovacijama u roku jednog sata.

Umjetna inteligencija (AI) područje je od strateške važnosti i ključni pokretač gospodarskog razvoja država diljem svijeta. Pozitivni učinci primjene AI-a zrcale se u većoj konkurentnosti organizacija, bržem i boljem unaprjeđenju usluga...

(1 Glasaj)
Pretplati se na ovaj RSS feed