COOL TECH IDEA za GuideB bicikl vodič

image

Na velikoj gala svečanosti u Hotelu Esplanade dodijeljene su VIDI e-novation Awards 2019 nagrade za najbolje hi-tech projekte. Deseteročlani žiri imao je težak zadatak odabrati najbolje među rekordno pristiglih 50 prijava.

Nisu se svi odlični projekti probili do glavnih nagrada, no onim perspektivnim rješenjima koji imaju šanse razviti se u odlične proizvode posebnu je nagradu COOL TECH IDEA dao časopis VIDI.

Upravo jedan od projekata koji ima veliku šansu razviti svoj puni potencijal je i GuideB - bicikl vodič mladog...

(0 glasova)

COOL TECH IDEA za eAgrar

image

VIDI e-novation natječaj vratio se na velika vrata. Tehološka medijska kuća VIDI u suradnji s Institutom Ruđer Bošković te poznatim tehnološkim tvrtkama Rimac automobili , ByteLab i drugima nakon osmogodišnje je pauze ponovno organizirala natječaj za hi-tech inovacije . Deseteročlani žiri nakon više mjeseci i nekoliko krugova žiriranja odabrao je među 50 prijavljenih projekata najbolje.

Nisu se svi odlični projekti probili do glavnih nagrada, no onim perspektivnim rješenjima koji imaju šanse razviti se u odlične proizvode posebnu je nagradu COOL...

(0 glasova)

COOL TECH IDEA za AIR-RMLD rješenje

image

Tehnološka medijska kuća Vidi nastavlja 20-godišnju tradiciju VIDI AWARDS-a i nakon osmogodišnje pauze na inzistiranje javnosti ponovno je pokrenut natječaj za najbolje hi-tech inovacije VIDI e-novation . Nagradu koju su u prošlosti dobivali pojedinci iz sad uspješnih tvrtki kao što su Rimac automobili , Nanobit i Bytelab ove je godine bilo iznimno teško dodijeliti. Čak 50 projekata je stiglo na natječaj i deseteročlani žiri kroz nekoliko je krugova žiriranja imao zahtjevnu zadaću odabrati najbolje.

Nisu se svi odlični projekti probili...

(0 glasova)

COOL TECH IDEA za Gamechuck Arcade

image

VIDI e-novation natječaj vratio se na velika vrata. Tehnološka medijska kuća VIDI u suradnji s Institutom Ruđer Bošković te poznatim tehnološkim tvrtkama Rimac automobili, ByteLab i drugima nakon osmogodišnje je pauze ponovno organizirala natječaj za hi-tech inovacije. Deseteročlani žiri nakon više mjeseci i nekoliko krugova žiriranja odabrao je među 50 prijavljenih projekata najbolje.

Nisu se svi odlični projekti probili do glavnih nagrada, no onim perspektivnim rješenjima koji imaju šanse razviti se u odlične proizvode posebnu je nagradu COOL TECH IDEA...

(1 Glasaj)

COOL TECH IDEA za inovaciju MAKABIFUN

image

VIDI e-novation natječaj vratio se na velika vrata. Tehnološka medijska kuća u suradnji s Institutom Ruđer Bošković te poznatim tehnološkim tvrtkama Rimac automobili, ByteLab i drugima nakon osmogodišnje je pauze ponovno organizirala natječaj za hi-tech inovacije. Deseteročlani žiri nakon više mjeseci i nekoliko krugova žiriranja odabrao je među 50 prijavljenih projekata najbolje. Nisu svi kvalitetni projekti mogli proći kroz žestoki filter žirija. Za one projekte koji imaju zanimljive koncepte i za koje smo procijenili da bi se mogli razviti u...

(1 Glasaj)

COOL TECH IDEA za Silver monitor pametnu narukvicu

image

Tehološka medijska kuća VIDI u suradnji s Institutom Ruđer Bošković te poznatim tehnološkim tvrtkama Rimac automobili, ByteLab i drugima nakon osmogodišnje je pauze ponovno organizirala VIDI e-novation natječaj za hi-tech inovacije. Deseteročlani žiri nakon više mjeseci i nekoliko krugova žiriranja odabrao je među 50 prijavljenih projekata najbolje.

Nisu se svi odlični projekti probili do glavnih nagrada, no onim perspektivnim rješenjima koji imaju šanse razviti se u odlične proizvode posebno je priznanje pod nazivom  COOL TECH IDEA dao časopis VIDI.

Među...

(1 Glasaj)

Nagrada za društvenu korisnost µScope rješenju

image

Tehnološka medijska kuća Vidi u suradnji s Institutom Ruđer Bošković organizirala je VIDI e-novation Awards natječaj za najbolje hi-tech inovacije. U 20-godišnjoj tradiciji VIDI Awardsa posebno mjesto ima nagrada za inovacije koja se nakon osam godina vraća na velika vrata.

Deseteročlani žiri ove je godine imao težak zadatak odabrati najbolje projekte među vrhunskih 50 prijava.

Nagradu za društvenu korisnost osvojilo je Sveučilište Jurja Dobrile u Puli za µScope , prvi hrvatski 3D printani mikroskop . „Zahvalni smo žiriju što je...

(1 Glasaj)

Brončano Teslino jaje za Multi kamera vizijski sustav

image

Predblagdansko vrijeme ponovno je rezervirano za svečanost dodjele VIDI Awards nagrada. Ove godine na velika se vrata vratio VIDI e-novation , natječaj za najbolje visokotehnološke inovacije kojeg Vidi organizira u suradnji s Institutom Ruđer Bošković i uz potporu Rimac automobila, Bytelaba i drugih velikih hrvatskih tehnoloških tvrtki.

Brončano Teslino jaje u konkurenciji 50 vrhunskih projekata osvojila je tvrtka Automatizirani vid za inovaciju Multi kamera vizijski sustav .

„Drago mi je što su moj rad prepoznali vrhunski profesionalci koji su sjedili...

(0 glasova)
Pretplati se na ovaj RSS feed