VIDEO: Ludi battle royale u Battlefieldu V

image

Uoči izlaska dugo očekivanog battle royale moda za igru Battlefield V , lansiran je službeni trailer koji nam otkriva obilje detalja, kao što možete vidjeti u ovom videu .

Temeljem ovoga sada možemo s velikom sigurnošću potvrditi da će  Firestorm  mod usprkos battle royale načinu igre u potpunosti predstavljati Battlefiled V, kako po vizualnom izgledu, tako i po borbenom iskustvu. To znači da ćete na početku skakati na otok koji predstavlja bojno polje, a ono će se sužavati i tjerati...

(0 glasova)

Zamijenite stari fotić novim Panasonicom uz popust

image

Prigodom početka prodaje profesionalnih bezzrcalnih fotoaparata LUMIX S1R i S1 Panasonic je u suradnji s partnerom anigota.hr pripremio sjajnu akciju s vrijednim popustima. Donesete li svoj stari fotoaparat (bilo koje marke i u bilo kojem stanju), dobit ćete 1.500 kuna popusta na kupovinu fotoaparata LUMIX S1R ili S1. Dodatno, kupite li uz ove fotoaparate i neki od kompatibilnih objektiva uključenih u promociju, dobit ćete dodatnih 1.500 kuna popusta po objektivu.

Akcija traje do 30. travnja isključivo u trgovinama i web-trgovini...

(0 glasova)

Ključem limitirajte brzinu automobila

image

Vlasnicima Volvo vozila od 2021. godine pametni ključ za automobil omogućit će postavljanje limita brzine.

Care Key za dvije godine postat će standard za vlasnike Volvo vozila, a namijenjen je vlasnicima automobila koji vozi više ljudi. Primjerice, to se čini odličnom idejom za obitelji čija su djeca tek položila vozački ispit, a roditelji ne žele da bunt, ne daj bože, preraste u tragediju.  

Volvo će od sljedeće godine brzinu svojih vozila limitirati na 180 kilometara na sat, a švedski proizvođač...

(0 glasova)

Osvojite pet tisuća kuna na FIFA 19 turniru

image

Gotovo godinu dana nakon svoje prve pojave na domaćoj gaming sceni, Tele2 PlayDay ponovno okuplja sve ljubitelje esporta i gaminga u subotu, 23. ožujka, u Cinestar Avenue Mallu u Zagrebu, od 10:00 do 18:00.

U organizaciji Valiancea četvrti put zaredom održat će se dan ispunjen mega popularnim gaming naslovima, velikim YouTube imenima s naših područja, ali i nizom vrijednih nagrada. 

Tako će se predvorje Cinestara po prvi puta pretvoriti u pravu gaming oazu s nizom online i offline turnira popraćenim...

(0 glasova)

Pretvorite dom u umjetničku galeriju

image

Samsung je najavio podršku za Ambient Mode na svojoj  QLED TV liniji televizora. Mode je dizajniran za prikazivanje raznolikog sadržaja, uključujući i svjetski poznatu umjetnost, čak i kada je televizor ugašen.

Kroz ambijentalni način rada, korisnici će moći pristupiti različitim sadržajima kao što su novinski naslovi, ažurirati vremensku prognozu te pregledavati fotografije i poslušati omiljenu glazbu. Osim toga, Samsung je surađivao s poznatim umjetnicima, kao što su Tali Lennox i Scholten & Baijings, kako bi se njihovi jedinstveni umjetnički radovi...

(0 glasova)

Battle Kitty novi je interaktivni serijal za djecu

image

U blagdansko vrijeme prošle godine imali smo prilike svjedočiti prvoj interaktivnoj epizodi Netflixovog popularnog sci-fi serijala Black Mirror pod nazivom Bandersnatch . Povezivanjem filmografije i igara dobiva se prilično (zasad) unikatan proizvod koji je podijelio mišljenje javnosti, a Netflix je odlučio ovoga puta ciljati na nešto mlađu publiku interaktivnim serijalom za djecu Battle Kitty.

Naime, djeca i svi ostali gledatelji bit će stavljeni u ulogu mačke Kitty čijim će avanturama moći upravljati u futurističko-srednjovjekovnom svijetu.

„Netflix mi je dao nevjerojatnu...

(0 glasova)

Wargaming i Frag Lab rade F2P pucačinu

image

Poznati proizvođač proizvođač MP igara poput  World od Tanks , World od Warships, World od Planes, Pagan Online i drugih popularnih free-to-play naslova Wargaming i ukrajinski developer Frag Lab objavili su partnerstvo na razvoju F2P pucačke igre koja će koristiti Amazon Web Services (AWS) proizvode, Amazon GameLift dedicated server hosting i Amazon Lumberyard AAA game engine, koji pogoni igre Everywhere, Star Citizen , New World, Crucible i DRG Initiative.

Frag Lab je studio iz Kijeva čiji su članovi tima prije...

(0 glasova)

Xbox One i PS4 igrači će se međusobno pomlatiti u Fortniteu

image

Epic Games je objavio dolazak patcha za svjetski popularnu igru Fortnite s oznakom v8.10 unutar koje se nalazi promjena u sustavu matchmakinga koja će automatski natjerati igrače Xboxa One i PlayStationa 4 da se bore jedni protiv drugih.

Epic navodi da će taj crossplay matchmaking biti opcijski, a ako ga igrači ne uključe, biti će ograničeni na Creative Mode i Playgrounds .

Nova nadogradnja dovodi i nove in-game  iteme i značajke, među kojima posebno zanimljivo djeluje The Baller , loptasto...

(0 glasova)
Pretplati se na ovaj RSS feed