Tarik se boji žene s hi tech usisavačem

image

Svjetski poznati britanski brend Dyson je u interaktivnom prostoru zagrebačkog Muzeja iluzija predstavio dva nova proizvoda - Supersonic sušilo za kosu i V11 absolute usisavač. 

Za Dyson Supersonic uređaj kažu da sušenje kose dovodi na potpuno novu razinu. Ovo sušilo mjeri temperaturu zraka 20 puta u sekundi te prema potrebi regulira toplinu. Takvom tehnologijom sprječava se oštećenje kose. Ima snažan V9 digitalni motor koji je u kombinaciji s Air Multiplier tehnologijom znatno tiši od ostalih uređaja na tržištu te proizvodi snažan snop kontroliranog zraka velike brzine koji omogućava iznimno brzo sušenje i precizno stiliziranje kose.

Sušilo teži samo 618 grama, a za razliku od ostalih uređaja iste namjene (čiji je motor smješten u glavi uređaja) ima motor koji je smješten u dršci - tako je centar gravitacije pomaknut te uređaj lagano, balansirano i ugodno leži u ruci. Dolazi s magnetskim nastavcima: koncentratorom za stiliziranje kose, mlaznicom za zaglađivanje te difuzorom.

V11 absolute je najsnažniji bežični usisavač na tržištu. Uz pomoć sustava senzora dinamičkog opterećenja (DLS) automatski se prilagođava svim vrstama podova. Naime, sustav 360 puta u sekundi inteligentno mjeri otpor četke te prema potrebi samostalno mijenja brzinu motora i prilagođava se različitim vrstama podova.

Na LCD zaslonu u svakom su trenutku dostupni podaci o trenutnim performansama, uključujući jačinu rada, preostalo vrijeme trajanja, podsjetnik održavanja filtera te obavijesti o začepljenju. Nakon uporabe potrebno je samo jednostavno i higijenski isprazniti spremnik te odložiti uređaj na baznu stanicu kako bi napunio bateriju i bio spreman za sljedeće korištenje. 

Osim Dyson Supersonic sušila za kosu i Dyson V11 absolute usisavača, uzvanici na eventu imali su priliku vidjeti i isprobati proizvod koji će biti idealan za nadolazeću ljetnu sezonu - Dyson Pure Hot&Cool ventilator. Ovaj pametan uređaj pročišćava, grije i hladi, a iz zraka automatski uklanja plinove i čak 99,95% alergena. Daljinski upravljač, Air Multiplier tehnologija i automatsko isključivanje kod prevrtanja samo su neke od važnijih karakteristika ovog snažnog uređaja.

Svi predstavljeni uređaji dostupni su kod ekskluzivnog distributera za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Crnu Goru - Tehno Mag d.o.o., Slavonska avenija 53, Zagreb ili na https://tehno-mag.hr/.