VIP TV: Nova generacija televizije

image

Osim bogate palete najrazličitijih domaćih i svjetskih programa te HD paketa, kroz napredno interaktivno sučelje korisnicima je na raspolaganju niz funkcionalnosti koje praćenje TV programa čini jednostavnijim i preglednijim. Među brojnim uslugama korisnicima je na raspolaganju i user-friendly Snimalica koja nudi jednostavno gledanje snimljenog sadržaja. Inovativno sučelje Vip TV-a nudi i unaprijeđenu Videoteku koja je od sada dostupna jednim klikom na daljinskom upravljaču i nudi brojne sadržaje za sve uzraste. Tu je i najnovija usluga - Video učilica s video lekcijama za srednju školu namijenjena učenicima za učenje i ponavljanje nastavnog sadržaja, a koja se redovito dopunjava novim sadržajima.

Pregledno sučelje također omogućava pristup najpoznatijoj društvenoj mreži Facebook preko TV ekrana, dok se korisnici željni zabave mogu opustiti i zabaviti uz pet zanimljivih igara ili pročitati dnevni horoskop. Zanimljive su i usluge Pogledaj od početka, kojom korisnici ponovno mogu pokrenuti određenu emisiju do 72 sata nakon njenog završetka te mogućnost da se snimljeni sadržaji dijele između Vip TV za van usluge i Vip TV digitalnog prijemnika za pojedine programe.

Korisnici sami mogu kombinirati pakete usluga, odnosno interneta, televizije i fiksnog telefoniranja ovisno o njihovim vlastitim željama i potrebama, a svi oni koji do kraja godine potpišu novi ugovor mogu iskoristiti pogodnost kojom se nudi 12 mjeseci besplatnog TV programa i fiksnog telefoniranja pa će tako prvih 12 mjeseci plaćati mjesečnu naknadu već od 151,42 kn dok će puni iznos mjesečne naknade Vip Trio paketa za drugih 12 mjeseci iznositi 355,14 kn. Promotivna ponuda dostupna je uz ugovornu obvezu do 31.3.2014.

U ponudi su Osnovni i Prošireni, Tematski, Premium te HD paketi, a Osnovni paket sačinjava više od 40 nacionalnih, dječjih, sportskih, filmskih, dokumentarnih, informativnih i glazbenih programa od kojih je većina na hrvatskom jeziku.

Prošireni paket, uz programe iz Osnovnog paketa, nudi i dodatan i raznovrstan izbor programa i sadržaja. Također u ponudi je nekoliko Tematskih paketa programa: Dječji, Sportski, Glazbeni, Balkanski i Paket za odrasle.

Premium pakete sačinjava ponuda najboljih filmskih sadržaja, uključujući HBO originalnu produkciju, najbolje holivudske filmove, ekskluzivne emisije i odlične serije.  Također u sklopu premium paketa nalaze se raznovrsni programi koji gledateljima nudi kombinaciju TV emisija i showa, glazbenog programa, filmova i serija te programi za odrasle.

Uz HBO PREMIUM pakete  korisnik dobiva i dvije dodatne interaktivne usluge: HBO On Demand i HBO GO, a uz HBO On Demand gledatelji sami biraju vrijeme kada žele pogledati određeni sadržaj.

HBO GO gledateljima nudi više od 1200 sati sadržaja od aktualnih filmova, serija i dokumentarnih filmova, do kultnih HBO serija na računalima, iPhoneu, iPadu ili Android telefonima i tabletima. 

HD televizija je televizija visoke rezolucije (HDTV – High Definition Television) s nizom jasno vidljivih tehničkih prednosti. HD televizija je dostupna svim korisnicima Vip TV usluge putem kabelskog priključka, a uskoro će biti dostupna i korisnicima putem postojeće linije. Uvjet za HD TV paket je aktivna pretplata na Osnovni paket, a mjesečna naknada za HD pakete iznosi 35 kuna za Start ili Sportski HD paket, odnosno 60 kuna za Komplet HD paket koji uključuje sve programe iz Start i Sportskog paketa. 

Vip TV za van 

Vip TV za van je aplikacija koja omogućuje gledanje TV programa na smartphoneu, tabletu i računalu. Uslugu mogu aktivirati svi korisnici jedne od Vip fiksnih usluga. Aplikacija nudi mogućnost pauziranja i snimanje do 5 sati sadržaja na odabranim programima koji se kasnije može gledati na svim uređajima, uključujući i digitalni prijamnik.

Moguće je gledanje sadržaja koji je završio unutar posljednjih 48 sati na odabranim programima. Vip TV za van trenutno nudi dva programska paketa, Osnovni i Prošireni paket u kojima se nalazi 40 najboljih domaćih i stranih programa. Svi korisnici koji aktiviraju Vip TV za van do 31.03.2014. godine dobit će besplatan Prošireni paket. 

Vip SAT TV 

Nakon preuzimanja tvrtke Digi TV, Vipnet je korisnicima ponudio Vip SAT TV uslugu. Riječ je o usluzi digitalne satelitske televizije koja DTH (Direct to Home) tehnologijom dolazi do svakog područja, na čitavom teritoriju Republike Hrvatske. Pritom Osnovni i Prošireni paket sadržavaju više od 60 programa – informativnih, dječjih, filmskih te glazbenih, a ponuda je nedavno dodatno obogaćena i Premium HD paketima među kojima su HBO HD, HBO Comedy HD, kao i Cinemax HD, te Cinemax 2 HD.

Premium HD programe moguće je gledati za mjesečnu naknadu već od 45 kuna, ovisno o odabranom paketu, a svi Vip SAT TV korisnici će prilikom potpisivanja usluge dobiti satelitski digitalni HD prijamnik. Uz vrhunske programe u HD rezoluciji svi Vip SAT TV korisnici uživat će u više detalja, kvalitetnijoj i oštrijoj slici, živim bojama i vrhunskom zvuku. Uz Vip SAT TV uslugu, korisnici imaju pristup više od 200 najboljih europskih slobodnih (FTA) programa među kojima su najpopularniji programi iz nama susjednih zemalja. Vip SAT TV usluga može se jednostavno aktivirati potpisivanjem korisničkog ugovora na bilo kojem Vip prodajnom mjestu ili pozivom Vip Službi za korisnike na besplatni broj 0800 091 091.

Korisnik pritom može odabrati korištenje uslugu bez ugovorne obveze te za Osnovni paket mjesečno izdvajati 78,50 kn, a za Prošireni paket 49,00 kn. Uključenje usluge moguće je i uz potpisivanje ugovorne obveze na 24 mjeseca, a pritom korisnici ostvaruju 100 posto popusta na Osnovni i Prošireni paket prvih 6 mjeseci, kao i cijenu instalacije opreme od 69 kn. Također, svim novim korisnicima je prvih mjesec dana besplatan HBO HD paket. 

Novi koncept Vip centra 

Vipnet je nedavno u Dubrovniku otvorio prvi centar uređen prema novom konceptu, a koji je u estetskom i funkcionalnom smislu u potpunosti prilagođen korisnicima. Pritom su korišteni autentični regionalni elementi s namjerom da se posjetitelji osjećaju što ugodnije prilikom odabira proizvoda i usluga koje će najbolje odgovarati njihovim potrebama. Poseban dio interijera Vip centra je Home zona, dnevni boravak s televizijom, gdje korisnici mogu isprobati sve mogućnosti Vip TV televizije. 

TOP 5 MOGUĆNOSTI 

Napredna videoteka Vip TV za van - aplikacija koja omogućuje gledanje TV programa na smartphoneu, tabletu i računalu Usluge Snimalica/Pogledaj od početka Komplet HD paketTematski paketi: Dječji, Sportski, Glazbeni... 

INFO 

Vip TV Kanala u ponudi: 180 HD kanali: Da web: www.vipnet.hremail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

PROMO ČLANAK

Podijeli