OPTITV: Najbolji omjer cijene i sadržaja

image

O2 i O3 paketi Optima Telekoma korisnicima nude jednostavan odabir optimalne kombinacije za najpovoljnije telefoniranje, brzo surfanje internetom i praćenje atraktivnih TV sadržaja. Dakle, jednostavnost, povoljna cijena i mogućnost odabira glavne su prednosti Optiminih paketa usluga. Osim toga, Optima Telekom je svojim uslugama podjednako rasprostranjen na čitavom teritoriju Republike Hrvatske.

Glavni argument za odabir Optimine IPTV usluge svakako je odnos cijene i dostupnih programa. Tako se u osnovnoj ponudi OptiTV-a nudi više od 85 kanala s bogatim zabavno-filmskim, life style i dokumentarnim sadržajima. OptiTV prvi je u Hrvatskoj krenuo s emitiranjem kanala poput Klasik TV-a, AXN-a, Cinestar Action & Thriller, DiscoveryID i DaVinci Learning. Ponudu namjeravaju i dalje proširivati s ciljem da svojim korisnicima omoguće što raznolikiji i kvalitetniji programski sadržaj, a tu je i iznimno bogata videoteka s više od tisuću naslova.

Postoji 16 kombinacija paketa usluga, a najčešći izbor je O3TVsurf+ paket s 500 minuta razgovora u fiksnoj nacionalnoj mreži po cijeni od 0,06 kn/min, neograničen Internet promet brzine 4 Mbps te više od 85 TV kanala. Cijena O3TVsurf+ paketa uz ugovornu obavezu na 24 mjeseca kreće se od 249,00 kn do 265 kn mjesečno, ovisno o odabranom promo periodu. Internet brzine u O2 i O3 paketima kreću se od 2Mbps do 20 Mbps.

U osnovnom OptiTV paketu nudi se 86 TV i 13 radijskih kanala. Cijene 2u1 paketa (O2TVstart+ i O2TVsurf+) kreću se od 165-205 kn mjesečno, a 3u1 paketa (O3TVstart+ i O3TVsurf+) od 215-249 kn. Iskazane cijene odnose se na promotivni period do 31. siječnja 2014. Uz osnovni paket te FULL i HBO+Cinemax paket, sveukupno možete pratiti čak 137 TV kanala!

FULL paket s dodatnih 30 kanala stoji 47,50 kn mjesečno, a HBO Premium paket 60 kn mjesečno (cijene se odnose na promotivni period do 31. siječnja 2014.), Premium HD 75 kn, HBO + Cinemax 62,50 kn te Cinemax paket 35 kn mjesečno.

Od dodatnih usluga tu je „timeshift“ odnosno mogućnost „premotavanja“ sadržaja unatrag, pauziranja te pregledavanja sadržaja koji su prethodno bili emitirani.

Instalacija usluge vrši se unutar 30 dana od dana prihvaćanja Zahtjeva za uključenje usluga. Moguće je besplatno instaliranje usluge kroz samoinstalacijski paket, a u slučaju instalacije od strane stručne osobe, ista se naplaćuje 562,50 kn.

Optima Telekom kontinuirano osmišljava nove pogodnosti i akcije, a značajan plan u 2014. vezan za OptiTV uslugu jest bitno unapređenje TV platforme koje će korisnicima omogućiti dodatne sadržaje i interaktivne aplikacije. 

TOP 5 MOGUĆNOSTI

- HD Premium filmski kanali, HBO - FULL paket s dodatnim sportskim, zabavnim i glazbenim sadržajima - 86 TV kanala u osnovnom paketu - OptiTV videoteka- Snimalica i Timeshift koji omgućava premotavanje sadržaja 

INFO 

OptiTV Kanala u ponudi: 137 HD kanali: Da web: www.opti.tvemail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

PROMO ČLANAK

Podijeli