Web::industriju 2015

  • Objavljeno u Novosti
image

Web::INDUSTRIJA 2015 – internet, full of web održava se u Zagrebu 11. i 12. lipnja 2015. godine, a predavanja će biti iz područja online poslovanja kod startupa, konkuriranja na web-tržištu, analitike web-poslovanja, zatim copywriting, SEO, Google Tag Manager, AdWords API, skriptni jezici, dizajniranje lijepih i intuitivnih REST+JSON API aplikacija, sve o full-stack developerima i razvoju web aplikacija, sve o evoluciji arhitekture web aplikacija, konkretna primjena Node.js itd.

Uz druženje s ekipom, javnu panel raspravu i dodjelu Masterweb nagrada slijede i druga iznenađenja - požurite kupiti svoju ulaznicu jer je broj rezerviranih sjedećih mjesta ovoga puta striktno ograničen!

Želite li osvojiti besplatne ulaznice za Web::industriju 2015 javite nam se što prije na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; najbrži koji nam se jave i navedu barem tri naslova predavanja koja će se održati na prvom ili drugom danu manifestacije Web::INDUSTRIJA 2015 - internet, full of web osvojit će dva puta po dvije ulaznice.

Ukoliko ne budete dovoljno brzi, do 10. svibnja ulaznice možete kupiti po promotivnoj cijeni od samo 375 kuna za oba manifestacijska dana. Studente očekuje specijalna cijena od 125,00 kuna. Cijene ulaznica su simbolične obzirom na ekonomsku situaciju u zemlji te je želja organizatora da edukativna predavanja, sa savjetima i idejama profesionalaca koji nastupaju, budu dostupna što većem broju ljudi. Pozivamo vas da se što prije PRIJAVITE.

Read more https://www.vidi.hr/Racunala/Novosti/Dijelimo-ulaznice-za-manifestaciju-Web-industrija-2015

Podijeli