VIDEO: Crash test Galaxy S6 Edge

  • Objavljeno u Novosti
image

Nedavno smo imali prilike vidjeti video u kojem je demonstrirano utapanje Samsung Galaxy S6 Edge telefona u vodi, te se pokazalo da je preživio kupanje, mada ga Samsung ne predstavlja vodootpornim.

Entuzijast TechRax, koji uživa u izvođenju crash testova nad jadnim pametnim telefonima, odlučio je isprobati kako se novi Samsungov flagship ponaša kada je izložen jednom od najčešćih crnih scenarija koji se mogu dogoditi svakom korisniku, pa je provjerio što će se dogoditi kada vam S6 Edge padne s visine od 1,5 m na beton.

Obzirom da se na prednjoj i stražnoj strani telefona nalazi staklo, a zakrivljeni ekran se proteže jednim dijelom i na bočnu stranicu, reklo bi se da ovaj uređaj ima sve preduvjete za teško stradavanje pri padu na bok, leđa i ekran, no kao što možete vidjeti u videu dolje, kod nekih padova će proći bolje.

Dobra stvar je što je nakon sva tri testa uređaj i dalje ostao funkcionalan, što znači da možete koristiti njegovu dodirnu površinu kao i prije, no daleko od toga da će vam ostati u onom stanju kakvo biste željeli. Ukratko rečeno, svakako si nabavite zaštitno kućište/masku. 

Izvor: TechRax [YouTube]