Vip App dizajner, nova cloud usluga

image

Vip je objavio kako je u svoju ponudu uvrstio novu cloud uslugum Vip app dizajner, za koji kaži kako "omogućava izradu vlastitih mobilnih aplikacija na vrlo jednostavan način, u vrlo kratkom vremenu, za 250 kuna mjesečne naknade.

Vip navodi kako s njihovim novim web alatom svatko može izraditi svoju mobilnu aplikaciju za Android i iOS mobilne uređaje. 

Sadržaj se slaže uz pomoć raznih dostupnih modula: vijesti, mjesta, događaji, fotografije, društvene mreže, radio streaming, audio podcastova i videozapisa. Društvena komponenta sustava omogućava kreiranje vlastite društvene zajednice koja može međusobno komunicirati (kao na Twitteru), prijavljivati se na lokacijama (kao na Foursquareu) te prijateljevati (kao na Facebooku) i sinkronizirati listu prijatelja sa svih tih servisa. 

Dizajn aplikacije vrlo je jednostavan. Sve što korisnici trebaju napraviti je uploadati nekoliko fotografija u različitim dimenzijama (za ikonu aplikacije, početnu sliku, zaglavlje i slično) te odabrati boju koja će se koristiti na različitim dijelovima unutar aplikacije. 

Vip navodi kako je Vip App dizajner u stanju omogućiti svakom poslovnom subjektu, a posebno manjim tvrtkama i obrtima da unaprijede svoje poslovanje. Primjerice, omogućuje klijentima frizerskog salona  da se preko aplikacije naruče na šišanje u slobodnom terminu koji im najviše odgovara, bez direktnog poziva, u svakom trenutku. Vlasnici frizerskog salona kroz mobilnu aplikaciju mogu slati svojim klijentima  kupone za razne pogodnosti ili informacije o aktualnim promocijama ili popustima na određene proizvode ili usluge.

PROMO ČLANAK

Read more https://www.vidi.hr/Non-Tech/Hrvatska/Vip-App-dizajner-nova-cloud-usluga