Osvojite stipendiju za studiranje na FER-u ili FOI-u

  • Objavljeno u Hrvatska
image

Stipendija tvrtke Sedam IT d.o.o. dodjeljuje se od 2008. godine, a utemeljena je kao uspomena na suvlasnika tvrtke Sedam IT d.o.o. Stjepana Daidžića, tragično preminulog 2007. godine, koji je, kako kažu, "trajno ostavio traga na sve ljude s kojima je živio i radio"

Projekt dodjele stipendija provodi se s namjerom da potiče studente zadnjih godina FER-a i FOI-a da svoju profesionalnu ICT karijeru nakon studija započnu u Hrvatskoj.

Na natječaj se mogu prijaviti studenti, državljani Republike Hrvatske koji su redovno upisali 1. ili 2. godinu diplomskog studija FER-a u Zagrebu (svi studijski programi računalnih profila) ili FOI-a u Varaždinu, koji imaju prosjek ocjena u dosadašnjem studiranju iznad 3,00.

Sedam IT navodi kako se od kandidata traži obavezno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, dok je prednost interes za rad u ICT okruženju.

Odabrani kandidat primat će mjesečnu stipendiju u minimalnom iznosu od 1.600 kn, u razdoblju od 01.04.2014. do 31.03.2015.,  odnosno do završetka studija, a tvrtka Sedam IT navodi kako omogućuje i produženje razdoblja stipendiranja, učenje u praktičnoj okolini (interni seminari po dogovoru), te nudi i mogućnost zapošljavanja po završetku studija. Natječaj za stipendiju otvoren je do 31. ožujka ove godine, a prijave se zaprimaju na ovoj poveznici.

PROMO ČLANAK

Read more https://www.vidi.hr/Non-Tech/Hrvatska/Osvojite-stipendiju-za-studiranje-na-FER-u-ili-FOI-u