Moj Vip

image

Moj Vip mobilna aplikacija je besplatna, a prijenos podataka prilikom korištenja u Vip mreži se ne naplaćuje. Za korištenje aplikacije potrebno je imati kompatibilni uređaj s iOS, Android ili Windows Phone operacijskim sustavom.

Prednost aplikacije je što je pristup podacima omogućen direktno ukoliko se koristi Vipnet podatkovna mreža (autologin), odnosno putem korisničkog imena i lozinke, koji se koriste za autentikaciju za desktop verziju istoimene usluge (ako se koristi WiFi mreža). Ideja da se razvije ovakav tip aplikacije bila je očekivana s obzirom na očekivanja korisnika, konstantnog porasta broja korisnika smartphonea te velik broj preuzimanja raznih verzija „Moj“ aplikacija. Na razvoju aplikacije sudjelovala su četiri zaposlenika. 

Vodafone Guardian 

aplikacija za Android smartphone koja služi zaštiti članova obitelji u korištenju smartphonea.

Aplikacija Vodafone Guardian pruža roditeljima fleksibilnost u prilagođavanju postavki smartphonea određenoj dječjoj dobi. Vodafone Guardian pomaže roditeljima da sa svojom djecom započnu važne razgovore o odgovornom i sigurnom korištenju mobilnog telefona.

Aplikacija roditeljima dopušta da sami odrede dane i vrijeme kada njihovo dijete smije koristiti svoj telefon za pozive, primanje SMS poruka i ostale funkcije. Mogu zabraniti pozive i SMS poruke s brojeva koji nisu u kontaktima/adresaru, te isključiti pristup internetu preko preglednika, Wi-Fi mreže, i/ili čak i određenih aplikacija, kao što je npr. YouTube.

Vodafone Cloud

Vodafone Cloud nudi mogućnost pohranjivanja, skidanja i pristupa slikovnim, glazbenim i video sadržajima s Android i iOS uređaja ili osobnog računala. Aplikacija je jednostavna za korištenje, besplatna, te omogućava oslobađanje memorije smartphonea ili tableta te omogućuje korisniku pristup sadržajima s više uređaja istodobno. Svi Vip mobilni korisnici registracijom dobivaju besplatnih 5 GB za pohranu svojih sadržaja. Usluga je namijenjena prvenstveno smartphone korisnicima koji sve svoje sadržaje žele imati spremljene na jednom mjestu, ali imati istovremeno mogućnost pristupa tim sadržajima sa svakog uređaja. Na Vodafone Cloudu radilo se u suradnji s Telekom Austria grupom i Vodafonom.

INFO O APLIKACIJI

ME APLIKACIJE: Moj Vip  OS: Android, iOS, Windows PhoneWEB: www.vipnet.hr 

PROMO ČLANAK

Read more https://www.vidi.hr/Lifestyle/Top-aplikacije/Moj-Vip

Podijeli
Više u ovoj kategoriji: « Njuškalo Vip TV za van »