Vip TV za van

image

Uslugu mogu aktivirati svi korisnici jedne od Vip fiksnih usluga. Aplikacija nudi mogućnost snimanja do pet sati sadržaja na odabranim programima koji se kasnije mogu gledati na svim uređajima.

Moguće je ponovno gledati sadržaj koji je završio unutar posljednjih 48 sati na odabranim programima. Ideja o razvoju aplikacije proizašla je iz konvergentne ponude Vipneta i želje da se korisnicima ponudi TV usluga na više ekrana uz još bolje korisničko iskustvo. Od lansiranja aplikacije konstantno se radi na poboljšanju funkcionalnosti usluge pa je nedavno predstavljeno i redizajnirano sučelje Vip TV za van usluge, te Prošireni paket za Vip TV za van korisnike.

Korisnik koji u promotivnom periodu uključi Vip TV za van uslugu, dobiva Prošireni paket besplatno do 31.3.2014 što mu daje ukupno 40 programa. 

Vodafone Protect 

Otkad su se pojavili, smartphoneovi ne prestaju plijeniti pažnju te su postali neizbježan dio svakodnevne komunikacije. Jedna od češćih tema s kojima se korisnici suočavaju je sigurnost njihovih smartphoneova i osobnih podataka koje pohranjuju na njima.

Upravo kako bi se korisnicima omogućila bezbrižnost pri korištenju svojih smartphonea, u suradnji s Vodafoneom razvijena je usluga Vodafone Protect. Radi se o usluzi koja se sastoji od aplikacije za smartphone i web sučelja, a korisnicima pruža mogućnost zaštite mobilnih uređaja u slučaju gubitka ili krađe.

Sigurnosna aplikacija Vodafone Protect omogućuje korisnicima da na daljinu pronađu, zaključaju i obrišu podatke sa svojeg telefona. Korištenje usluge je vrlo jednostavno, a aplikacija je dostupna za BlackBerry korisnike do verzije 7 te Android korisnike. 

Usluga je dostupna u dvije verzije, osnovna i premium. U osnovnoj verziji korisnik besplatno može nakon registracije u aplikaciji na smartphoneu i web stranici https://protect.vip.hr izdaleka locirati svoj telefon, zaključati ga te izbrisati s njega sadržaje, dok u premium verziji, uz ove osnovne karakteristike, korisnik može dodatno zaštititi svoj uređaj od virusa, opasnih e-mailova, SMS poruka, aplikacija i datoteka.

Dok je osnovna verzija besplatna, premium verzija naplaćuje se 10,00 kn mjesečno (uključen PDV).

INFO O APLIKACIJI

IME APLIKACIJE: Vip TV za van  OS: Android/iOSWEB: www.vipnet.hr

PROMO ČLANAK

Read more https://www.vidi.hr/Lifestyle/Top-aplikacije/Vip-TV-za-van

Podijeli