Vip donosi aplikacije za Android, iOS i Windows Phone

image

Moj Vip aplikacija - Pratite potrošnju na mobu 

Moj Vip mobilna aplikacija omogućuje pregled korisničkog računa i provjeru potrošnje na mobilnim uređajima, ali i korištenje niza drugih usluga. Aplikacija je besplatna, a prijenos podataka prilikom korištenja se ne naplaćuje. Za korištenje aplikacije potrebno je imati kompatibilni uređaj s iOS, Android ili Windows Phone operativnim sustavom.

Na aplikaciji je moguće pratiti potrošnju, preuzeti račun za plaćanje, ali tu je i uvid u arhivu plaćenih i neplaćenih računa, kao i trenuta-

čno dugovanje. Tu su i klasične mogućnosti pregleda podataka te obnove Vipme računa, kao i pregled opcija i aktiviranih paketa. 

Prednost aplikacije je što je pristup podacima omogućen direktno ukoliko se koristi Vipnet podatkovna mreža (autologin), odnosno putem korisničkog imena i lozinke koji se koriste za autentikaciju za desktop verziju istoimene usluge (ako se koristi WiFi mreža). Aplikacija se

konstantno nadograđuje novim uslugama i funkcionalnostima prema zahtjevima korisnika vodeći računa da zadrži fokus na najkorištenije servise. Na trgovinama aplikacija kod sva tri OS korisnici su dodijelili aplikaciji dosta visoke ocjene. Broj preuzimanja aplikacije konstantno raste zajedno sa stalnim porastom broja korisnika smartphonea. 

VIP TV ZA VAN - Gledanje TV-a u pokretu

 

Vip TV za van aplikacija omogućuje gledanje TV programa i filmova iz Videoteke na smartphoneu, tabletu, računalu i nekim Smart TV uređajima. Vip TV za van trenutno nudi ukupno 57 TV programa i Videoteku s više od 2000 naslova. Uslugu mogu aktivirati svi korisnici jedne od Vip fiksnih ili mobilnih usluga. Od lansiranja aplikacije dodaju se nove mogućnosti pa je nedavno nadograđena funkcionalnost roditeljske zaštite koja postavljanjem PIN-ova daje mogućnost ograničavanja prikaza određenih sadržaja.

Usluga nudi mogućnost snimanja do deset sati sadržaja na odabranim programima koji se kasnije mogu gledati na svim uređajima. Moguće je ponovno gledati sadržaj koji je završio unutar posljednjih 48 ili čak 72 sata na odabranim programima. Na raspolaganju su i pregled TV rasporeda te stvaranje lista omiljenih programa. Korisnici Proširenog paketa na Vip TV za van imaju 45 glazbenih radijskih programa, kategoriziranih po žanru (rock, country, klasika itd.) na kojima se glazba vrti bez prekida, odnosno bez reklama ili specijaliziranih emisija, kao i besplatan katalog Karaoke u sklopu Videoteke s domaćim i stranim hitovima. Svi Vip korisnici mogu besplatno isprobati Vip TV za van aplikaciju 7 dana potpuno besplatno.

Read more https://www.vidi.hr/Lifestyle/Business-3.0/Vip-donosi-aplikacije-za-Android-iOS-i-Windows-Phone