PANTHEON hosting

image

Visok trošak investicija u licence i implementaciju programskog rješenja manjim tvrtkama često onemogućava pristup kvalitetnim modernim i kompleksnim aplikacijama. U tu priču uskače Datalab koji nudi najam high-end IT opreme (servera) s instaliranim Pantheon ERP poslovnim sustavom. Dostupne su sve vrste Panhteon licenci, a instalacija pristupa korisničkim računalima odvija se u kratkom roku. S obzirom da je implementacija vrlo brza, manji korisnici mogu dobiti kvalitetan poslovni sustav bez dugog procesa. Ono što je potrebno za pristup aplikaciji jesu korisnički račun i internetska veza. Pantheon ERP se uz te preduvjete pokreće na računalu (ured, skladište, maloprodaja, računovodstvo) u bilo kojem trenutku. Kompletni trošak pristupa, licenci i podrške sastavni su dio Ugovora o hostingu  PANTHEON-a.

Poslovni sustav funkcionira na način da objedinjuje sve poslovne procese unutar tvrtke, a podatke prikazuje u stvarnom vremenu, s koje god ih lokacije zatražili. Poanta je da korištenjem ERP-a više vremena ostaje za kvalitetno obavljanje osnovne djelatnosti, a u isto vrijeme mogu se donositi prave poslovne odluke zbog uvijek dostupnih i ažuriranih pravovremenih podataka.

ERP Pantheon je softver kao usluga (SaaS) pa nema ulaganja u posebnu računalnu opremu i programe već se softver iznajmljuje za korištenje. Uz sniženje potrebe za inicijalnim ulaganjem, kako podaci nisu pohranjeni na korisničkom računalu, ubrzani su procesi, a i sigurnost je na visokoj razini.

Aplikacija je jednostavna za korištenje i glavna joj je prednost što se lako prilagođava svakom obliku poslovanja. Pantheon je namijenjen proizvodnim, uslužnim i trgovačkim tvrtkama, računovodstvenim i knjigovodstvenim servisima te revizijama, bez obzira na broj zaposlenika.

Treba istaknuti da sustav hostinga SaaS nije isto što i web aplikacija koja radi u internetskim preglednicima. Internetska veza je kod hostinga samo put za prijenos podataka, a sam program je instaliran u Data centru  - korisnik se prijavljuje i radi preko interneta na PANTHEON-u. Pritom funkcionalnosti PANTHEON-a ostaju iste  kao da je sustav instaliran na lokalnom računalu ili serveru postavljenom unutar uredske IT mreže. U usporedbi s web poslovnim aplikacijama sustav hostinga je značajno pouzdaniji i nudi više funkcionalnosti. 

Prednosti rada u Cloudu 

Prednost rada i praćenja poslovanja u hostingu je u tome što svi korisnici istovremeno vide svaku promjenu unesenih potaka, knjiženja, odnose s kupcima i dobavljačima, i stoga mogu u istom trenu reagirati na tijek poslovanja, koristiti se izvještajima o poslovanju, porezima i sl. Uz to, oni koji koriste usluge vanjskih računovodstvenih servisa imaju mogućnost svoje računovodstvo po „online“ principu integrirati  tako da radi kao da je računovođa unutar same tvrtke, što je značajna prednost u ažurnosti samog poslovanja. 

INFO 

Preporučeni partner: AliQuantum Idea

tel: 01/6422-100

web: www.aliquantumidea.hr

INFO 

Datalab

Tel: 01/5621-424

WEB: www.datalab.hr

Read more https://www.vidi.hr/Lifestyle/Business-3.0/PANTHEON-hosting

Podijeli