Aplikacije PBZ Leasinga za Android i iOS

image

RABLJENI AUTI - Pouzdana, rabljena vozila 

Uskoro će se u Google playu i iTunesima moći preuzeti aplikacija s ponudom rabljenih automobila.

Ovo nije klasični oglasnik. Riječ je o aplikaciji u kojoj su prodavatelji pravne osobe, uglavnom auto kuće. Bit će to aplikacija u kojoj će korisnici moći pronaći pouzdano vozilo jer ga nudi ili ovlašteni prodavatelj te marke vozila ili vozilo ima procjenu sudskog vještaka. Objedinjena ponuda svih provjerenih vozila koji, s obzirom na stanje, dob, kilometražu i zatraženu cijenu čine best buy opciju, bit će odličan alat za one koji tragaju za rabljenim automobilom.

Uz to, korisnik aplikacije moći će iz aplikacije direktno zatražiti ponudu za vozilo i informirati se dodatno o tehničkim karakteristikama vozila.

Već ranije objavljena aplikacija NOVI AUTI i nova aplikacija RABLJENI AUTI omogućit će korisnicima da saznaju koja se nova i rabljena vozila nude na tržištu te da lakše donesu odluku o nabavci i financiranju vozila. 

NOVI BROD - Naučite kakva plovila možete sresti na Jadranu 

Smartphone aplikacija Novi brod je namijenjena nautičarima i svim ljubiteljima mora i brodova. Aplikacija NOVI BROD objedinjuje ponudu plovila koja se nalaze u prodaji na hrvatskom tržištu, a dostupna je za Android te iPhone i iPad uređaje. Ponuda sadrži i hrvatska i strana plovila. U katalogu su izlistani osnovni podaci i fotografije plovila, cijene plovila i mjesečni leasing obrok.

Svi oni koji do sada nisu posjedovali brod imat će priliku saznati koje se sve marke plovila mogu pronaći na hrvatskom tržištu te kakav je raspon cijena plovila, kako financirati i kako osigurati plovilo.

Namjera je ovom aplikacijom omogućiti svim korisnicima da budu informirani o novim plovilima na tržištu. Svaki put kada na hrvatskom tržištu brodograditelji ili zastupnici stranih marki plovila predstave novi model plovila, korisnik će zaprimiti notifikaciju STIGAO JE NOVI BROD! 

NOVI AUTI - Stigla su nova vozila 

Želite li uvijek imati informaciju o novim automobilima na našem tržištu? Predstavljamo vam besplatnu aplikaciju NOVI AUTI za iPhone, iPad i Android. Aplikacija NOVI AUTI je namijenjena svim vlasnicima vozila i onima koji tek planiraju to postati. U aplikaciji su iskazane sve osnovne informacije o vozilima te cijene vozila koja su dostupna na hrvatskom tržištu. Uz to, priložene su i fotografije vozila. Želite li biti u trendu, aplikacija omogućava izlistavanje prema posljednje unesenim vozilima (vozila koja su tek stigla na tržište). Preferirate li određenu marku, možete istraživati modele vozila te marke. Ukoliko je cijena presudan faktor, možete izlistati vozila i po cjenovnoj kategoriji.

Uz cijene vozila izlistana je visina mjesečnog leasing obroka. Kupujete li auto za sebe ili za firmu, možete koristiti leasing kalkulator ili čak kroz aplikaciju dobiti predodobrenje za leasing.

No, najvažnije od svega; preuzmete li besplatnu aplikaciju NOVI AUTI u Apple storeu ili Google playu, svaka dva tjedna će se na vašem smartphoneu pojaviti poruka STIGLA SU NOVA VOZILA! i bit ćete informirani o novitetima.

Ima li što ljepše nego imati sve informacije o novim autima na dlanu!

Read more https://www.vidi.hr/Lifestyle/Business-3.0/Aplikacije-PBZ-Leasinga-za-Android-i-iOS