VIDEO: Half Life remake fanova izgleda odlično

image

Kada fanovi rade ramakeove svojih omiljenih legendarnih igara to najčešće ispadne loše, no kada se ekipa Crowbar Collectivea uhvatila izrade remakea Half-Lifea, rezultati puno obećavaju, u što smo se uvjerili prvi puta kada su svojevremeno izdali igru Black Mesa, a sada to potvrđuju i novim remakeom, u što ćete se i sami uvjeriti kada pogledate ovaj videotrailer.

Njihova nova igra nosi naziv Black Mesa: Xen, a glavni dio gameplaya biti će posvećen borbama protiv aliena, što znači da se nećete baviti eliminacijama ljudskih protivnika i otkrivati zavjeru CIA-e, već ćete krstariti fantastičnim predjelima koji su dizajnirani vrlo profesionalno i tamaniti gamad raznih veličina. To znači da ćete u ulozi Gordona Freemana prolaziti one dijelove originalne igre koje ste posjećivali u zadnjim levelima.

Time se radnja Xena zapravo nastavlja na također kvalitetnu igru Black Mesa koju je Crowbar Collective izdao na Steamu u Early Accessu 2015. godine i možete ju kupiti putem ove poveznice.

Igra bi trebala izaći 2019. godine na Steamu, a Crowbar Collective nakon toga planira raditi Half-Life 2 remake, obzirom da će originalni nastavak Half-Lifea 20-godišnjicu slaviti u studenom 2024.