VIDEO: Dida Han Solo u novom SW teaseru

image

Kada je u studenom prošle godine izašao prvi video teaser sedmog dijela Star Wars franšize space opere, nismo mogli vidjeti previše toga, no scena u kojoj jedan od negativaca maše nekakvom vrstom križarskog light sabera, bila je dovoljna da uzburka duhove fanova, koji su se preplašili da će novi film postati nekakav fantasy uradak žanra svemirskog mača i magije.

U novom traileru sada možete vidjeti da stvari ipak sjedaju na svoje mjesto, jer se sve posložilo po starom dobrom receptu viđenom u svih 6 dosadašnjih filmova, što znači da ćemo dobiti porciju mekanog SF-a, malo drame, sapunice i obilje akcije izvedene na prokušani način. To znači da ćemo i u Star Wars: The Force Awakens opet gledati hrpe Tie Fightera koji lete naokolo ispuštajući tipične žnjuuum i pijuuu pijuuu zvukove, Storm Troopere koji služe samo kao glineni golubovi dobrim dečkima i curama, te obračune laserskim kopljima, mačevima, sabljama, čačkalicama, a uz sve to će stići priča o obiteljskim vezama glavnih pozitivaca i negativaca, malo zavjere i očekivanih obrta, kao i zbirka poznatih faca koje su u međuvremenu skupile pokoju godinu, pa će biti osvježeni podmlatkom.

Znači sve je pod kontrolom i jedva čekamo 18. prosinca 2015. Ako mislite da imate nešto pametnije reći od nas o ovom traileru, na fejsbukovima se već vode žestoke rasprave, a mi se ne bi šteli mešat.

Kako kaže Harrison Ford: Chewie, we’re home.  

Read more http://www.vidi.hr/Lifestyle/VIDEO-Dida-Han-Solo-u-novom-SW-teaseru