VIDEO: Supertanki mini PC Egreat i5

  • Objavljeno u Novosti
image

Vrlo vjerojatno niste nikada čuli za kinesku tvrtku Egreat, pa je ovo prilika da vam predstavimo što su oni donijeli na CES 2015 sajam u Las Vegas.

Općenito uzevši, njihova čitava linija prikazanih proizvoda se sastoji od malih PC računala raznih namjena, među kojima se posebno ističe model Egreat i5 koji posjeduje Intel Atom Z3735F Bay Trail procesor, 2 GB RAM memorije, te dolazi s predinstaliranim "Windows 8.1 with Bing" OS-om, a prodaje se po cijeni od samo 100 dolara (648 kn).

Ovo malo i tanko računalo dolazi s 32 GB internog mjesta za pohranu proširivog microSD karticom, a na sebi ima micro HDMI utor, dva USB porta, te jedan micro USB. Kao što ćete moći vidjeti u videu dolje, ovaj tanki PC pomalo podsjeća na tablet bez ekrana, a nama se čini da će mu glavni adut biti cijena, zbog koje bismo ga i mi vrlo rado nabavili, jer nam se čini vrlo zanimljivim za surfanje, multimediju i rad u Office programima.

Za sada je poznato da će se prodavati samo u dućanima u Kini, no vrlo vjerojatno ćete ga moći naručiti putem online dućana. 

Izvor: Liliputing

Podijeli