VIDEO: Službeni teaser za LG G4

  • Objavljeno u Novosti
image

Kako nam se sve više približava 28. travnja 2015. kada će LG u nekoliko svjetskih gradova istovremeno lansirati svoj novi flagship telefon LG G4, tako malo po malo objavljuje i nove informacije o njemu.

Prvo smo prije nekoliko dana saznali da će G4 posjedovati 5,5-inčni QHD ekran, potom je predstavljeno i novo mobilno UX 4.0 sučelje, a sada je izdan i prvi službeni video teaser, koji najavljuje LG G4 događanje.

Mada teaser u svojem većem dijelu više skriva nego što otkriva u vezi ovog telefona, LG nam je ipak bacio i jednu malu "mrvicu spoznaje", pa sada znamo das će kamera na LG G4 imati otvor blende od F1.8, koji će opsluživati stražnji fotić za koji su glasine govorile da će imati 16 MP senzor, dok će se s prednje nalaziti selfie kamera od 7 MP. Zahvaljujući toj blendi, telefon bi trebao raditi kvalitetnije slike u uvjetima slabog osvjetljenja.

Obzirom da nemamo više ništa za dodati, barem što se tiče službenih informacija, ponovit ćemo da se u glasinama spominje da će LG G4 pogoniti Snapdragon 808 s 3 GB RAM memorije, dok će raditi na Android 5.1 OS-u.  

Sada nam ujedno postaje sve očitije zbog čega LG nije svoj flagship htio predstaviti na MWC-u 2015. u Barceloni, jer je s ovim "kašnjenjem" dobio svu pažnju javnosti i medija, obzirom da se u ovom terminu ne očekuje niti jedan drugi uređaj tog kalibra, pa bi se moglo reći da moramo pisati o njemu htjeli to ili ne.    

Izvor: LG [YouTube]