VIDEO: Sat gameplaya Wolfenstein: The Old Blood

  • Objavljeno u Novosti
image

Sada nam je već svima jasno da je Wolfenstein: The New Order, usprkos skeptičnim stavovima mnogih fanova postala prilično dobra i popularna igra, koja je donijela ugođaj starih legendarnih pucačina u kojima ste se morali dobro pomučiti kako biste došli do pobjede, vrlo dobar i napet gameplay, kao i više nego solidan vizualni dojam, mada joj je nedostajao jedan od glavnih "začina" Wolfenstein franšize, multiplayer.

Izdavač Bethesda Softworks je prije nekoliko mjeseci prilično iznenadno najavio izlazak nastavka pod nazivom Wolfenstein: The Old Blood, kako bi, prema mišljenju mnogih, "istu igru prodao još jednom", pa je umjesto ekspanzije odučio izdati samostojeći "prequel" nastavak koji će se ovih dana naći na policama dućana i u "virtualnim shopovima" poput Steama.

Obzirom da se među fanovima izlazak ovog nastavka na forumima i društvenim mrežama dočekao na nož, jer su krenuli komentari vezani upravo za "pohlepnost izdavača", Bethesda je odlučila izdati video gameplaya u trajanju većem od 50 minuta, kako bi uvjerila fanove da se ne radi o prodavanju DLC-a (čitaj magle) pod čitavu igru, već o punokrvnom naslovu, za koji su napravili obilje novih sadržaja, akcije, oružja, nazi zombija i svega onoga što obožavaju ljubitelji "Wolfija".

Moramo priznati da ovo djeluje prilično zanimljivo, no i dalje cvilimo za multiplayerima iz RTCW-a i Wolfenstein: Enemy Territorya, odnosno za igrama uz koje smo nekoć gubili noći i dane u ugodnom društvu.

Detaljnu najavu igre možete pročitati u aktualnom broju časopisa Vidi br. 230, u kojem se još nalaze i recenzije igara GTA V za PC i Cities Skylines, te najava jednog od najmračnijih horror naslova Until Dawn za PS4 konzolu.

Read more https://www.vidi.hr/Racunala/Novosti/VIDEO-Sat-gameplaya-Wolfenstein-The-Old-Blood

Podijeli