VIDEO: PC kućište koje diše

  • Objavljeno u Novosti
image

Proizvođači PC kućišta u posljednje vrijeme u njih trpaju čim više RGB LED-ica koje im omogućuju da "blesiču" na vašem stolu (ili ispod stola) poput trga nekog velegrada osvjetljenog vatrometom u novogodišnjoj noći. Za razliku od njih, tvrtka CyberPowerPC odlučila se na dizajn koji je u cijelosti posvećen najoptimalnijem protoku zraka i hlađenju sustava.

To znači da njihovo ATX desktop kućište predstavljeno na CES 2022 sajmu pod nazivom Kinetic gotovo "diše", zahvaljujući pametnom sustavu ventilacije s prednje strane, kao što možeze vidjeti u ovom videu.  

Kinetic kućište koristi "inteligentni protok zraka", s 18 individualno kontroliranih ventilacijskih otvora koji se otvaraju i zatvaraju na temelju mjerenja trenutnih unutarnjih temperatura sustava i komponenti.

Ovisno o mjerenjima temperature koja se provode svakih 5 sekundi, kućište će otvarati otvore koliko je to potrebno da bi se dobio idealan protok zraka i spriječilo pregrijavanje.

CyberPowerPC planira lansirati Kinetic kućište na tržište tijekom ove godine po cijeni od 250 dolara. Ne znamo što vi mislite o njemu, ali nama se ovo dopada puno više nego milijuni LED-ica jer na najbolji način spaja inovativan dizajn i učinkovito hlađenje.

Podijeli