VIDEO: 3D kamera omogućuje livestreaming

  • Objavljeno u Novosti
image

Acer je na Computexu predstavio svoju 3D kameru Acer SpatialLab Eyes, koja vam omogućuje snimanje i livestreaming 3D snimaka.

S rezolucijom od 8 megapiksela po oku, ugrađenim selfie zrcalom i vanjskom površinom otpornom na vremenske uvjete, stereo kamera Acer SpatialLabs Eyes omogućit će vam bilježenje svih važnih trenutaka u privatnom i poslovnom životu, uz bezbroj mogućnosti primjene, kao što možete vidjeti u ovom videu.

SpatialLabs Eyes opremljen je mogućnostima automatskog fokusa i fokusiranja na dodir, dodatno poboljšanim elektroničkom stabilizacijom slike (EIS) za glatke i stabilne snimke.

Iskusniji snimatelji će cijeniti opciju za ručni način rada koji pruža fleksibilnost za kalibraciju ISO, ravnoteže bijele boje i postavki brzine zatvarača za bolju kontrolu ispisa slike.

Kamera omogućuje 3D streaming u stvarnom vremenu, dopuštajući korisnicima da dijele svoj 3D sadržaj uživo na YouTubeu i drugim streaming platformama s novom Acer SpatialLabs Player 3.0 aplikcijom.

Acer navodi da će u trećem tromjesečju ove godine biti dostupan i videochat putem SpatialLabs widgeta za videopozive koji će vam omogućiti 3D videokonferencije visoke razlučivosti u aplikacijama kao što su Teams (1080p), Zoom (720p) i Google Meet (1080p).

Acer SpatialLabs Eyes kamera će biti dostupna u trećem kvartalu ove godine po preporučenoj cijeni od 549 Eura.

Podijeli