TikTok dolazi na LG televizore

  • Objavljeno u Novosti
image

tikJedan od najpopularnijih društvenih servisa na svijetu, TikTok, na kojem milijuni ljudi iz čitavog svijeta svakodnevno objavljuju i razmjenjuju svoje kratke video filmove, uskoro će se pojaviti na LG-jevim pametnim televizorima, modelima za 2020. i 2021. godinu, koji su opremljeni webOS 5.0 ili webOS 6.0 operativnim sustavom.

Podrška za TikTok dolazi kao nadogradnja firmwarea za te serije LG-jevih televizora i već je dostupna na nekim područjima, a LG kaže da će TikTok stići i na starije modele iz 2019. godine u "predstojećim mjesecima".

Aplikacija za LG-jeve televizore će u početku biti ograničena na Veliku Britaniju, Francusku i Njemačku, no vjerujemo kako bi se uskoro mogla naći i u drugim (svim) državama Europe, mada to još nisu potvrdili.

Obzirom da Tik-Tok ima sustav pregledavanja u portretnom modu (vertikalni video), iskustvo gledanja na televizoru vjerojatno neće biti savršeno, no jasno je da servis želi brojku svojih korisnika čim više povećati pa nastoji stići na sve platforme s ekranom.

Podijeli