Sony traži PS5 beta testere

  • Objavljeno u Novosti
image

Sony je nedavno izdao ažuriranje firmarea PS5 konzole koje poboljšava opću stabilnost sustava i rad DualSense kontrolera, no do kraja godine planira izdati "pravu" veliku nadogradnju koja bi još više trebala poboljšati korisničko iskustvo. Mada ne govore o čemu će se konkretno raditi, između ostaloga očekujemo podršku za 1440p rezoluciju, kao i podršku za novi PSVR 2 headset (ili kako će se već zvati), koji bi trebao stići na tržište krajem godine.

Sony kaže da će svi oni koji upadnu o beta program moći isprobavati nove značajke prije nego šte budu lansirane za sve korisnike, no zasad primaju samo prijave gamera starijih od 18 godina koji dolaze iz  SAD-a, Velike Britanije, Kanade, Njemačke i Francuske.

Ukoliko kojim slučajem živite u nekoj od tih zemalja prijaviti se možete putem ove poveznice, a u protivnom morate pričekati dok odluče primati testere iz naših krajeva.

Sony ističe da ćete sve beta inačice softvera bez problema i u svakom trenutku moći poništiti i vratiti PS5 konzolu na stare softverske postavke ukoliko ćete imati problema s novim nadogradnjama. 

Podijeli