Skriva li Samsungov teaser zakrivljeni Galaxy

  • Objavljeno u Novosti
image

Samsung Mobile je na svojoj stranici objavio teaser-sličicu (gore), na kojoj možete vidjeti poziv na njihovo događanje Galaxy UNPACKED 2015, koje će se održati 1. ožujka 2015., dan uoči službenog otvaranja MWC 2015 sajma u Barceloni.

Dakako, njihovo događanje neće promaći ekipi Vidijevih novinara koji se već polako pakiraju, a u iščekivanju najvećeg svjetskog sajma mobilne tehnologije, možemo se posvetiti spekulacijama o tome što ovaj teaser predstavlja.

Dakako, ova nas slika odmah asocira na nešto što će biti zakrivljeno, pa se postavlja pitanje hoće li novi Samsungov flagship Galaxy S6 doći sa zakrivljenim ekranom. Obzirom da se radi o uređaju koji će Samsung nastojati prodati čim široj populaciji, nekako ne vjerujemo da bi se usudili napraviti takvu drastičnu promjenu. Naša druga ideja koja nam se čini uvjerljivijom je da ovo predstavlja prijelaz s prednjeg ekrana na bočnu ekransku površinu kakvu koristi Note Edge, što znači da bi Galaxy S6 mogao dobiti mali uski bočni ekran s notifikacijama.

Također postoji mogućnost da će Samsung možda u startu ponuditi dva ili više modela "šestice", no dalje od toga ne želimo spekulirati, jer ćemo sve saznati uživo za manje od mjesec dana. 

Izvor: Samsung Mobile