Povećajte si domet WLAN-a repetitorom EW-7438RPn

  • Objavljeno u Novosti
image

Ukoliko živite ili radite u malo većem stambenom prostoru, recimo u kući na više etaža i s većim brojem prostorija, vjerojatno znate kako je teško dobiti dovoljnu pokrivenost WLAN signalom. Tvrtka Conrad Electronic u svojoj ponudi ima Edimax EW-7438RPn Mini, kompaktni WLAN repetitor s ugrađenim adapterom za struju koji se može priključiti u utičnicu, a zahvaljujući aplikaciji za iOS i Android pametne telefone, možete napraviti i vremenski plan za dostupnost WLAN-a, kao i mrežu za goste. Time ćete si povećati pokrivenost signalom, te svoju bežičnu mrežu učiniti pametnijom.

EW-7438RPn Mini podržava ukupno 3 vrste rada, kao WLAN repetitor, Access Point ili most (Bridge), te WLAN standarde 802.11b/g/n, a prenosi podatke brzinom do 300 Mbit/s.

Repetitor surađuje s besplatnim aplikacijom EdiRange, pomoću koje možete analizirati lokalno WLAN okruženje, te ga čak i grafički prikazati.

Uređaj je pogodan za svaki ruter s WLAN-om, a na sebi posjeduje i LED svjetlo za pokazivanje jačine signala, kako biste si mogli odrediti najbolju poziciju za optimalnu pokrivenost signalom.

Cijena Edimax EW-7438RPn Mini repetitora iznosi 196,43 kn. 

PR

Read more https://www.vidi.hr/Racunala/Novosti/Povecajte-si-domet-WLAN-a-repetitorom-EW-7438RPn

Podijeli