Osvojite originalne igre Gas Guzzlers Extreme

  • Objavljeno u Novosti
image

U suradnji s hrvatskim nezavisnim studijem za izradu video igara Gamepires pokrenuli smo nagradni natječaj u kojem dodjeljujemo 5 "keyeva" za preuzimanje 5 originalnih kopija igre Gas Guzzlers Extreme i 50 DLC-ova za nju.

Pravila natječaja su jednostavna. U odgovoru na post u kojem predstavljamo natječaj na našoj Facebook stranici, predložite model automobila koji biste voljeli vidjeti u igri Gas Guzzlers Extreme, te nam ukratko obrazložite zašto bi ga bilo primjereno opremiti naoružanjem i uputiti na prometnice u ljute obračune protiv konkurencije.

Pet najboljih, najzanimljivijih, ili najduhovitijih prijedloga, osvojiti će keyeve za preuzimanje čitavih igara i DLC-ova, dok će se 45 ostalih morati zadovoljiti Full Metal Frenzy DLC-ovima za igru domaćih developera koja je zabilježila veliki svjetski uspjeh, te nudi ekstremnu eksplozivnu akciju kakvu nećete vidjeti niti u jednoj drugoj trkaćoj igri, zbog čega je privukla vojske fanova širom svijeta na obračune na užarenom asfaltu.

Osnovna igra sadrži više od 550 km na 40 asfaltnih i "terenskih" staza, 18 automobila, 12 bolesnih oružja, 18 automobila s mogućnošću nadogradnje, singleplayer obračune protiv botova, te 8 različitih multiplayer modova i donosi potpunu podršku za Steam značajke koje uključuju Achivements, Cloud Savings, Big Picture mod i Trading Cards.

U Full Metal Frenzy DLC-u dobit ćete mnoštvo novih sadržaja koji uključuju Zagreb arenu u kojoj ćete se boriti u samom centru hrvatske metropole, Cowboy arenu koja se odvija na divljem zapadu, dva nova automobila, dva nova power-upa, te tri svježa game moda: Dominator, Destruction Derby i Domination Derby (sva tri se mogu igrati u singleplayeru i MP-u).

Svoje prijedloge za nagradni natječaj na našu Facebook stranicu možete slati do 15. siječnja 2015., nakon čega ćemo izabrati i objaviti pobjednike.

Tko zna, ako se vaši prijedlozi dopadnu dečkima i curama iz Gamepiresa, možda u idućem DLC-u ugledate svojeg limenog ljubimca opremljenog najrazornijim raketnim oružjem. Good Game!

Valja naglasiti da ovaj nagradni natječaj dolazi uz našu DVD temu u novom broju časopisa Vidi br. 227, u kojoj ćete naći druge igre hrvatskih developera koje možete instalirati i zaigrati. 

Podijeli