AM5 bundleovi stigli u Hrvatsku

  • Objavljeno u Novosti
image

AMD je u suradnji sa službenim hrvatskim partnerom, kompanijom Acquisitum Magnum, omogućio svim kupcima u Hrvatskoj svoje najnovije "AM5 bundle" pakete. 

Uz kupnju odabranih Ryzen 7000 Series Desktop procesora, kupci ispunjavaju uvjete za popuste na AM5 matične ploče i DDR5 memorijske komplete, što ukupno iznosi do 125 USD potencijalne uštede. Cijeli popis AM5 Ryzen paketa možete pronaći ovdje.

 AMD AM5 platforma je AMD-ova najsnažnija desktop platforma do danas, sa značajkama povezivosti sljedeće generacije, PCIe 5.0 i DDR5 podrškom, a sada entuzijasti i gameri podjednako mogu uživati u popustima na X670 i B650 matične ploče. 

Dodatni popusti dostupni su za 2x8GB i 2x16GB DDR5 memorijske komplete Kingston Technology, za izgradnju računala sljedeće generacije visokih performansi.

 

Kako bi testirali ovaj novi hardver, igrači će također dobiti kod za Star Wars Jedi: Survivor  uz svoju kupnju i imaju rok do 6. svibnja 2023. za preuzimanje ovdje . Za dodatne informacije i potpune uvjete i odredbe kliknite ovdje 

Podijeli