Porsche Formula E će biti predstavljena u video igri

  • Objavljeno u POP TECH
image

Svim fanovima utrka električnih formula koji nestrpljivo čekaju predstavljanje Porscheovog električnog bolida sada se pruža prilika da ga po prvi puta vide u igri Formula E Unlocked koja će biti dostupna 28. kolovoza ove godine na Twitchu.

Formula E Unlocked će omogućiti ljudima iz čitavog svijeta da zajedničkim trudom dovrše igru i otkriju Porsche Formula E vozilo, a to je prvi puta da netko iz autoindustrije održi predstavljanje na ovaj način putem digitalne zabave, kao što možete vidjeti u ovom videu.

U igri ćete u realnom vremenu voditi dva Porscheova vozača kroz prostore tvrtke, Neela Janija i Andréa Lotterera i pomoći im da pronađu auto.

Igra je dizajnirana u suradnji Porschea i Twitcha te se temelji na live upravljanju stvarnim ljudima.  Porscheov bolid će se natjecati na utrkama 6. sezone ABB FIA Formula E Championship svjetskog prvenstva za električne Formule, natjecanja koje svake godine postaje sve popularnije i za koje se vjeruje da će kroz nekoliko godina izbaciti benzince s trkaćih staza.

Više informacija i registraciju za igru možete pronaći na ovoj poveznici.