Najbolje igre koje izlaze ovaj mjesec

image

Obzirom na korona krizu i lockdown koji je brojne tvrtke, pa tako i game developere usporio u lansiranju novih naslova, sada napokon možemo reći da se gaming industrija oporavlja, jer bi nam do kraja ovog mjeseca trebalo stići prilično jako zanimljivih igara.

Kao što vjerojatno znate, Sony je lansiranje jedne od najiščekivanijih igara godine za PS4 konzolu The Last of Us II zbog pandemije odgodio, no sada je potvrđeno da bi igra trebala krenuti u prodaju 19. lipnja.

Electronic Arts ovih dana u prodaju lansira Command & Conquer Remastered Collection za PC, odnosno bundle u kojem se nalaze Command & Conquer: Tiberian Dawn, Command & Conquer: Red Alert i sve pripadajuće ekspanzije koje su dorađene kako biste mogli uživati u 4K grafici.

Upravo je krenuo i Valorant, besplatna kompetitivna 5v5 multiplayer pucačina za PC Riot Gamesa koju bismo mogli nazvati Counter-Strike klonom nove generacije, za koju se očekuje da bi mogla zauzeti značajno mjesto u svijetu eSportsa, barem sudeći prema pozitivnim komentarima pro gamera koji su je isprobali tijekom beta testiranja. Igru možete preuzeti putem ovog linka.

Kroz nekoliko dana (5. lipnja) u prodaju će krenuti i Nintendo Switch inačica igre The Outer Worlds, a 11. lipnja bi se trebao pojaviti Samurai Shodown koji izlazi za PC.

Idući visokoprofilni AAA naslov koji će stići na tržište je Desperados 3 koji 16. lipnja stiže na PC, PlayStation 4 i Xbox One platforme.

Isti dan trebao bi se pojaviti i novi shooter Marcusa Lehtoa, koautora igre Halo, igra Disintegration za PC, PS4 i Xbox One, kao i Hardspace: Shipbreaker koji stiže na Steam Early Access.

19. lipnja će se osim igre The Last of Us II za PS4, za Nintendo Switch pojaviti remasterirana inačica igre   Burnout Paradise Remastered, a 23. lipnja stiže SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

U posljednjem tjednu lipnja stiže i više "manjih" naslova, koji uključuju igre Ninjala za Nintendo Switch,  Anno History Collection (PC), Mr. Driller Drilland (PC, Nintendo Switch), Pokemon Sword and Shield: The Isle of Armor expansion (Nintendo Switch) i Phogs (PC, Xbox One i Nintendo Switch).

Kao što možete vidjeti lipanj je vrlo plodan gamerski mjesec i vjerujemo da će si svatko pronaći nešto za sebe.

Fanovima besplatne igre COD: Mobile bit će drago čuti da 6. lipnja stiže i velika "novosezonska" nadogradnja koja će prilično proširiti battle royale mapu prema sjeveru, zapadu i jugu novim prostorima, selima i gradićima, a za očekivati je da će se u ponudi naći i nešto nove opreme i oružja koje ćete moći osvojati izvršavanjem različitih zadaća.