Najpoznatija dvorana na svijetu postaje Crypto.com Arena

  • Objavljeno u Svijet
image

U jednom od najvećih ugovora svih vremena vezanih uz korištenje imena, poznata dvorana Staples Center, koja je dom brojnim sportskim ekipama iz Los Angelesa poput Lakersa, Clippersa, Kingsa i Sparksa, dobiva novo ime - Crypto.com Arena, Prema pisanju LA Timesa, jedna od najvećih mjenjačnica kriptovaluta na svijetu platila je više od 700 milijuna dolara da dvorana nosi ime po njoj sljedećih 20 godina. Za usporedbu, Staples je 1999. godine platio 100 milijuna dolara za pravo na ime na 10 godina.

Inače, Crypto.com je tvrtka iz Singapura koja nudi Visa rewards debitnu karticu koja se može koristiti s kriptovalutama pohranjenim na korisničkim računima nakon što se njima trguje na burzi, kao i pružanje drugih kripto usluga poput NFT-a i vlastitog tokena.

Tvrtka se i ranije upuštala u sportsko sponzorstvo, uključujući ugovor vrijedan 100 milijuna dolara s Formulom 1 ranije ove godine i razna partnerstva sa sportskim timovima uključujući Paris Saint-Germain, Philadelphia 76-ers i Montreal Canadiens.

Novi logotip košarkaškog centra biti će predstavljen na božićnoj utakmici Brooklyn Netsa i LA Lakersa.

Podijeli