Kupite si ružnu Windows vestu

  • Objavljeno u Svijet
image

Ako za ovu zimu nemate neki dobar džemper koji će vas grijati kada dođe do globalnog zahlađenja, skočite u Microsoftov online dućan Xbox Gear Shop i kupite si Windows Ugly Sweater: Bliss Edition, ružnu vestu inspirirani starim Windowsima i vremenima Internet Explorera i Minesweepera.

Microsoft ovu doista gadnu vestu, koju bismo poklonili samo najvećem neprijatelju, prodaje po cijeni od 54,95 američkih dolara, a posebno će vas razveseliti što je isporučuje i u Hrvatsku.

Kao što možete vidjeti, vesta kao glavni motiv ima oblake koji lebde iznad zelenih livada i brežuljaka, odnosno sliku pod nazivom Bliss, izvornog naziva Bucolic Green Hills, koja je predstavljala "defaultnu" računalnu pozadinu Microsoftovog operativnog sustava Windows XP, a tu je i strelica kursora koja dodatno ukazuje na povezanost s Windowsima.

Ako si kupite Windows Ugly Sweater: Bliss Edition džemper, lijepo vas molimo da se slikate u njemu i pošaljete nam fotku koju ćemo rado objaviti u nekom od naših medija ili na Facebook stranici Vidija.

Podijeli