Kupite iPhone 13 u koji je ugrađen zub tiranosaura

  • Objavljeno u Svijet
image

Ruski brand luksuznih telefona Caviar predstavio je svoju novu modifikaciju iPhone 13 Pro Max uređaja pod nazivom Tyrannophone koji prodaje po cijeni od 8.610 dolara, odnosno 56.435 kuna.

Za razliku od svojih prijašnjih modifikacija, Caviar ovog puta nije toliko puno ukrašavao telefon dijamantima, zlatom i platinom, već je za reljefni dizajn dinosaura na zadnjoj strani kućišta koristio titanij, a za oko jantar, no ono po čemu je uređaj poseban je u tome što su za izradu jednog od zuba korišteni fragmenti zuba pravog Tiranosaura Rexa.

Obzirom da nije tako lako pronalaziti zube T.rexa, Caviar je proizveo samo 7 primjeraka Tyrannophone telefona pa se morate jako požuriti ako se želite dočepati jednog.

Ukoliko uspijete kupiti jedan, uz njega ćete dobiti certifikat da posjeduje fragmente autentičnog zuba T.rexa, a možete potražiti i nekog paleontologa da vam potvrdi autentičnost ukoliko vam to nešto znači.

Caviar je prije nekoliko mjeseci lansirao model istog uređaja pod nazivom Total Gold, čije je čitavo kućište izrađeno od 18-karatnogzlata i u prodaji se našao po cijeni od 48.080 dolara. Vjerujemo da svaki ruski mafijaš koji drži do sebe ima barem jednog.

Podijeli