I CIA sada ima profil na Instagramu

  • Objavljeno u Svijet
image

Poznato je da CIA špijunira sve i svakoga širom svijeta, a sada i vi možete malo zaviriti što oni rade. Američka obavještajna agencija upravo je otvorila službeni profil na Instagramu na koji je stavila fotku radnog mjesta nekog zaposlenika. Mada je fotka očiti (i namjerni) fake, za očekivati je da će se najveći svjetski špijuni na Instagramu prikazivati kao cool i duhoviti, a teoretičari zavjera će imati priliku proučavati njihove fotke i postove u potrazi za skrivenim porukama.   

Ako se pitate zbog čega se CIA odjednom odlučila pojaviti na Instagramu, odgovor leži u nedavnoj izjavi direktorice Gine Haspel, koja je rekla da će otvoriti profil kako bi se povećala transparentnost najpoznatije špijunske agencije.

Nismo sigurni može li profil na Instagramu CIA-u u javnosti pretvoriti u med i mlijeko, ali s vremena na vrijeme ćemo baciti pogled, mada ne želimo postati "followeri".

Inače vjerujemo da će vam više biti zanimljiv naš profil na Instagramu, gdje ćete barem imati prilike pogledati stvarne sličice najnovijeg hardvera koji testiramo, pa vas pozivamo da posjetite stranicu Vidi Media.