Cyberpunk 2077 se vratio u PlayStation Store

  • Objavljeno u Svijet
image

Kao što je i obećao, Sony je u svoj Store vratio igru Cyberpunk 2077, nakon što se uvjerio da su joj bugove pokrpali na zadovoljavajući način s dva velika patcha. 

No bez obzira na to, poljski developer CD Projekt Red i dalje upozorava igrače na PS5, PS4 Pro i posebno PS4 konzolama da bi i dalje mogli imati nekih problema s performansama te je najavio dolazak besplatne nadogradnje za next-gen konzole u drugoj polovici ove godine.

Poljaci se nadaju da će povratak u PS Store označiti kraj njihovih najvećih problema u 27-godišnjoj povijesti tvrtke.

Da vas podsjetimo, Cyberpunk 2077 je imao turbulentno lansiranje u prosincu prošle godine, kada su gameri počeli izvještavati o velikom broju bugova i rušenjima igre. To je vrlo brzo izazvalo reakciju Sonya koji je odlučio povući igru iz dućana i ponuditi svima koji su je kupili povrat novca.

Nakon toga CD Projekt Red se ozbiljno bacio na hotfixeve i izradu dviju velikih zakrpi, no druga je kasnila jer su ga u međuvremenu hakeri napali ransomwareom koji je onemogućio zaposlenicima pristup njihovim računalima.

Bez obzira na sve spomenute probleme i udarce koji su šamarali poljskog developera, igru je prije kraja 2020. uspio prodati u više od 13,7 milijuna primjeraka.

Podijeli