VIDI e-novation je ponovno s vama!

  • Objavljeno u Hrvatska

 

awards rimac dobija

Legendarni natječaj se konačno vratio. Povodom 25 godina VIDI-a i radi velikog interesa javnosti pokrenuli smo ponovno VIDI e-novation Award, prvi i najznačajniji natječaj za odabir najinovativnijih visoko tehnoloških inovacija u Hrvatskoj.

Rimac automobili, Nanobit, SalePod, ShoutEm, Byte lab samo su neki koje je ovaj natječaj nagradio u sam osvit nastajanja njihovih super uspješnih projekata.

VIDI e-novation natječaj osmišljen je da privuče svakog pojedinca ali i male ili velike tvrtke te cijelu akademsku zajednicu da prijave svoj tehnološki proizvod u POC (Proof of concept) ili u potpuno zreloj fazi te pokažu koliko je inovacijom nadmoćno njihovo rješenje nasuprot postojećih koja se nalaze na tržištu.

VIDI i njegove nagrade VIDI AWARDS danas su prepoznate  po vrhunski organiziranim žirijima koje čine deseci stručnih i javnosti poznatih osoba pa svaki izbor u sklopu VIDI AWARDS ima vrlo dobro i detaljno razrađen proces kako bi odabrani projekti u njegovim natječajima bili zaista oni koji su u tom trenutku cutting edge po svom tehnološkom dostignuću ali i nekom novom inovativnom konceptu.

Suorganizator ovogodišnjeg događaja je i sam Rimac Automobili, tvrtka koja je među prvima prepoznata na ovom natječaju kao inovativna tvrtka s velikim potencijalom za rast što se i pokazalo točnim. Mate Rimac, osnivač Rimac automobila, povodom svog prvog sudjelovanja u natječaju VIDI e-novation Awards ističe:

Puno je vremena prošlo od kad sam sudjelovao na Vidi e-novation natječaju i ta nagrada koju sam primio je jedna od onih stepenica „šta bi bilo kad bi bilo“. Tko zna šta bi bilo da nije bilo Vidi natječaja ili mog profesora Vlainića koji me progurao prema svemu tome, vjerojatno bez svega toga danas ne bi bilo Rimac automobila. Zato mi je Vidi e-novation natječaj uvijek drag baš zbog toga što se sjetim kako je to bilo na početku

Ovo je poziv svim hrvatskim tvrtkama, pojedincima te akademskoj zajednici. Prijavite se ako mislite da imate odličnu hi-tech inovaciju i budite dio te posebne obitelji u kojoj se već danas nalaze nevjerojatno uspješne tvrtke. Mate Rimac i prijatelji VIDI e-novation Awardsa, osobno će saslušati kakvom inovacijom mislite doprinijeti boljitku cijelog čovječanstva. Prijave su otvorene do 31. listopada 2019, a obrazac za prijavu dostupan je na ovoj poveznici: www.e-novation.info