Unaprijeđeno sučelje H1TV-a

  • Objavljeno u Hrvatska
image

H1 Telekom je izdao priopćenje u kojem predstavlja unaprjeđenje svoje televizijske usluge H1TV-a, koja donosi novi dizajn, poboljšanje funkcionalnosti korisničkog sučelja i mogućnost reprodukcije zvuka u 5.1 Dolby Digital surround zvuku. 

Novo sučelje omogućuje jednostavniji pregled sadržaja putem multimedijalnog centra uz dodatnu personalizaciju sadržaja, a korisnicima je na raspolaganju i besplatna snimalica, te videoteka s trailerima svih filmova.

H1TV omogućuje i jednostavan pristup snimkama na eksternom disku i upravljanje njima po vlastitim željama, spajanje USB memorije, ili povezivanje računala s TV prijemnikom, te uživanje u multimedijskim sadržajima najrazličitijih formata. Tu je i pregledavanje propuštenog sadržaja do tri dana unatrag na velikom broju kanala, pauziranje TV sadržaja do 120 minuta, te nastavak gledanja u bilo kojem trenutku. Sve navedeno je besplatno i svima dostupno,  već u osnovnom paketu. 

H1TV  omogućuje i pregledavanje svih dostupnih video sadržaja na servisu YouTube, korištenje najpopularnije društvene mreže Facebook na velikom ekranu, kao i kvalitetan prijem i slušanje velikog broja lokalnih i regionalnih radijskih postaja. 

Kao posebnost ove IP televizije na našem tržištu važno je istaknuti da H1TV jedini omogućava svojim korisnicima samostalno kreiranje osnovnog TV paketa, mogućnost odabira pojedinačnih kanala i ažuriranje liste kanala putem korisničkih stranica, te jednostavno pregledavanje sadržaja iz H1 videoteke. 

Za H1 korisnike tu su i besplatna aplikacija za pametne telefone i tablete koja pretvara mobilni uređaj u daljinski upravljač te nadograđeni programski vodič (EPG) koji donosi sadržajan opis svih TV programa, te omogućuje i korištenje H1 TV live usluge. 

Više informacija potražite na: www.h1telekom.hr

PROMO ČLANAK

Read more https://www.vidi.hr/Non-Tech/Hrvatska/Unaprijedeno-sucelje-H1TV-a

Podijeli