PROMO: Uz MasterCard do Galaxy S4 i Galaxy TAB3 8''

  • Objavljeno u Hrvatska
image

MasterCard® kartice Zagrebačke banke rješenje su za sve: za veće kupovine koje je lakše razlomiti na rate, za sigurnu kupovinu u web trgovinama, za plaćanje na putovanjima, od benzinskih crpki do restorana i muzeja ... prihvaćene su svugdje i s njima uvijek možete više.

I baš svaki put kad platite MasterCard® karticom Zagrebačke banke, dobivate MultiPlusCard nagradne bodove koji donose nove popuste i pogodnosti. Sada se pruža još jedna dobra prilika: zadnja riječ vrhunske Samsungove tehnologije dostupna je u poslovnicama Zagrebačke banke po povoljnijim cijenama, isključivo za plaćanje Zabinim MasterCard® karticama, Standardnom, Zlatnom, Platinum ili go! karticom.

Nabavite Samsung Galaxy S4 + FLIP COVER za samo 199 kn mjesečno i Samsung Galaxy TAB3 8“+ BOOK COVER za samo 99 kuna mjesečno uz plaćanje na 24 rate.   Uređaje možete naručiti i platiti u poslovnicama Zagrebačke banke, a novi mobitel ili tablet stiže na Vašu kućnu adresu.  Ako još nemate MasterCard® karticu Zagrebačke banke, ova je akcija pravi trenutak za ugovaranje kartice.

Ako već imate Standardnu MasterCard® karticu, kao korisnik Standardne MasterCard® kartice, u ovoj akciji možete se odlučiti na korak više i zamijeniti svoju Standardnu za Zlatnu MasterCard® karticu bez naknade.Ovih blagdana to si možete priuštiti: Zlatna MasterCard® kartica najbolje pristaje uz novi Samsungov mobitel ili tablet.

(Sponzorirana vijest)

Read more https://www.vidi.hr/Non-Tech/Hrvatska/PROMO-Uz-MasterCard-do-Galaxy-S4-i-Galaxy-TAB3-8

Podijeli