Čestitajte Novu godinu Vidijevim digitalnim razglednicama

  • Objavljeno u Hrvatska
image

Dok odbrojavamo posljednje sate u ispraćaju turbulentne 2013. i sve nade ulažemo u budućnost koju nam donosi nova 2014. godina, vrijeme je da "prechekiramo" sve što smo trebali obaviti uoči provoda novogodišnje noći.

Odojak je izvađen iz škrinje, nasoljen i nauljen, gajbe osvježavajućih pića se hlade na idealnu temperaturu, zalihe grickalica i slatkiša su popunjene. Reklo bi se da je sve pod kontrolom. Oh ne! Čestitka koju smo upravo izvadili iz poštanskog sandučića neugodno podsjeća da smo zaboravili svojim prijateljima, rodbini i poslovnim partnerima zaželjeti sretnu i uspješnu Novu godinu.

Na svu sreću, kao i uvijek do sada, u pomoć priskaču Vidijeve digitalne interaktivne razglednice koje će spasiti stvar. Kao što su vam pomogle da u zadnjoj sekundi nekom zaželite sretan rođendan, Božić, Uskrs, rođenje djeteta, te da nekoga nasmijete, preplašite, ili mu uputite poruku u prenesenom značenju kakva mu baš i neće biti draga, sada možete čitavom svojem e-mail adresaru zaželjeti Sretnu Novu.

Vidijeve digitalne čestitke za Novu godinu  i druge prilike potražite na ovoj poveznici.

Read more https://www.vidi.hr/Non-Tech/Hrvatska/Cestitajte-Novu-godinu-Vidijevim-digitalnim-razglednicama

Podijeli