novog tableta

  • Objavljeno u Hrvatska
image

Iskon nudi nove TRIO pakete za nove i postojeće korisnike, a korisnici novih paketa će praktički na poklon dobiti 8-inčni tablet Huawei Mediapad T1 8.0 (platit će ga 49 kuna) odnosno mogu birati između novog tableta ili 30% popusta na korištenje usluge prva tri mjeseca.

Istovremeno s novim paketima, krenula i kampanja u kojoj možete vidjeti kako ljudi rješavaju pitanje dosade koja ih muči:

Nedavno je Iskon u svoje TRIO pakete bez naknade uvrstio kanale CineStar TV Premiere 1 i 2, KinoTV te SportKlub 1, 2 i 3, a povećana je i brzina pristupa Internetu do 30 Mb/s u downloadu te 5 Mb/s pri uploadu podataka. Iskonovci će brzi VDSL Internet osim u Zagrebu uskoro ponuditi u još osam hrvatskih županija.

Tablet Huawei Mediapad T1 8.0 debljine je svega 7,9 mm te ima malu masu od 360 grama. 8-inčni IPS HD ekran je rezolucije 1280x800, a ima i dvije kamere: stražnju rezolucije 5 megapiksela te prednju s 0,3 megapiksela za video razgovore. Tablet pokreće Qualcommov Snapdragon 200 s četverojezgrenim 1,2 GHz procesorom, a operativni sustav je Android 4.3. Radna memorija tableta je 1 GB, a interna memorija od 8 GB proširiva je memorijskim karticama kapaciteta do 32 GB.

Read more https://www.vidi.hr/Non-Tech/Hrvatska/Ako-vam-svasta-pada-na-pamet

Podijeli