Isprobajte Microsoft Office 365

  • Objavljeno u Hrvatska
image

Microsoft Office 365, posljednja generacija sustava za poslovnu produktivnost u oblaku, koji objedinjuje Microsoft Office, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Exchange Online i Microsoft Lync Online, od danas je u probnoj verziji dostupan svim korisnicima u Hrvatskoj.

"Microsoft već duži niz godina podržava kako najveće globalne kompanije tako i tvrtke svih veličina, nudeći napredna rješenja u oblaku", izjavio je Ivan Vidaković, direktor Microsofta Hrvatska.

Vidaković naglašava kako će korištenjem sustava Office 365, tvrtke nesmetano nastaviti s radom u novom okružju računalnog oblaka, obzirom da je sustav temeljen na alatima za produktivnost kao što su Microsoft Office ili SharePoint.

Office 365 omogućava novu razinu suradnje, korištenjem gotovo svakog uređaja ili mobilnog telefona s mogućnošću pristupa na internet, a koristi ga više od 80 milijuna ljudi iz 40 zemalja svijeta. Čak 90 posto korisnika su tvrtke s manje od 50 zaposlenika, a među ranim korisnicima je i više od 40% tvrtki s globalne Interbrands top 100 ljestvice (Coca Cola, IBM, Microsoft, Google...).

Hrvatska se tako, zajedno s još 21 zemljom u regiji i svijetu, pridružuje zemljama koje koriste najmodernije tehnologije u oblaku. Kako navode iz Microsofta, domaći će ga korisnici moći testirati bez naknade sve do predstavljanja komercijalne inačice.

Što se tiče komercijalne inačice, sustav će profesionalcima i malim tvrtkama biti dostupan za svega šest dolara mjesečno po korisniku, te omogućiti korištenje Office Web Apps, Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Lync Online te jednostavnu i brzu izradu internetskih stranica.

Za preuzimanje probne inačice Officea 365 možete se prijaviti preko ovog linka.

Podijeli