FER: Dođite na Dan otvorenih vrata

  • Objavljeno u Hrvatska
image

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER) u Zagrebu, 25. studenoga 2023. održava Dan otvorenih vrata. Od 10 do 16 sati, na adresi Unska 3, svi zainteresirani, a prvenstveno maturanti, mogu saznati čime se studenti i profesori FER-a bave, iskusiti kako je to biti znanstvenik, ali i upoznati potencijalne buduće kolegice i kolege!

 

Brojni FER-ovi zavodi predstavit će čime se bave, kao i mehanička računala, igru FERillaz, tablete s igrama za niže uzraste, radionicu robotike, mikroskop za promatranje svijeta mikro i nano-elektronike, kao i mogućnosti mobilnosti studenata u smislu putovanja i studiranja u drugim zemljama.

 

Kao suosnivač, FER će predstaviti i nove studijske programe Primijenjene kognitivne znanosti, Biomedicinskog inženjerstva i Energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora.

 

Posjetitelji će se moći okušati i u razgovoru s robotima, boriti se svjetlosnim mačevima, urlati u gluhoj komori, uroniti u virtualnu stvarnost, osjetiti udar munje, pobijediti umjetnu inteligenciju u Pongu, te zaigrati pub kviz.

Podijeli