Erste mBanking

image

Erste mBanking prva je aplikacija na tržištu koja je specijalizirana i koju odnedavno mogu koristiti poslovni korisnici, čime zapravo svoje poslovanje mogu voditi preko mobilnog telefona.

Korisnici mogu pratiti stanje i aktivnosti po svojim računima, plaćati račune dvosekundnom brzinom zahvaljujući opciji „Slikaj i plati“ te potpisivati naloge i datoteke koje je zadao računovođa. Bez odlaska u banku ili prikovanosti uz uredsko računalo. Za prijavu i autorizaciju transakcija koristi se mToken, koji se nalazi unutar aplikacije, a korisnici istodobno štede i vrijeme i novac jer je online bankarstvo znatno brže i povoljnije od klasičnih načina podmirivanja računa.

Aplikacija je razvijena za Android i iOS pametne uređaje. Može se preuzeti preko App Storea ili Google Playa te aktivirati u poslovnici. Minimalni tehnički zahtjevi za korištenje za one iz Apple tabora je korištenje sustava iOS 6.0, a najstariji podržan model je iPhone 4, odnosno iPad 3. Kod Androida je situacija nešto bolja, budući da aplikaciju mogu koristiti svi uređaji sa sad već prastarim Android 2.3 OS-om.

Za registraciju unutar aplikacije potrebno je imati otvoren Erste račun, potreban je dakako mobitel, a mora se i popuniti pristupnica te predati u najbližoj poslovnici. Nakon toga dobit ćete korisničko ime i zaporku, a na mobitel SMS s linkom za instalaciju mBanking aplikacije. Za one neodlučne postoji i demo mBanking aplikacije u kojemu se mogu isprobati funkcionalnosti. 

POSEBNI FEATURE:  Potpisivanje naloga

mBanking za poduzetnike omogućuje potpisivanje naloga i datoteka. Naloge za plaćanje koje je primjerice zadao vaš računovođa možete potpisati i autorizirati preko mobilne aplikacije gdje god se nalazili. Isto tako, aplikacija sadrži popularnu uslugu slikaj i plati koju je Erste prvi lansirao među mobilne aplikacije. 

INFO - Erste mBanking 

-Android, iOS - Prva specijalizirana mBanking aplikacija za poduzetnike. - Potpisivanje naloga i datoteka unutar aplikacije. - “Slikaj i plati” funkcionalnost. - Mobilni mToken.- Aplikaciju razvila tvrtka Infinum.

Podijeli
Više u ovoj kategoriji: « RBA na dlanu SB SmartNet »