Veracompova konferencija za Trend Micro partnere

image

Trend Micro Partner Update konferencija se održava nekoliko puta godišnje u organizaciji tvrtke Veracomp (VAD), te okuplja postojeće i nove Trend Micro partnere kako bi saznali novosti iz Trend Micro svijeta.

Na konferenciji održanoj 11. ožujka u Zagrebu najavljen je novi Trend Micro proizvod, te partnerski program koji će stupiti na snagu u 3. kvartalu 2015. godine.

Interes je privuklo i predavanje o Microsoftovim uslugama Azure i Office365, a koje su pružile priliku Trend Micru da obogati portfelj s još jednim sigurnosnim rješenjem.

Program je započeo prezentacijom Sandre Juričić iz Veracompa o Trend Microvoj strategiji za 2015. godinu koja se fokusira na tri segmenta Trend Micro ponude, zaštitu od naprednih prijetnji i ciljanih napada rješenjem Deep Discovery, zaštitu data centara, kao i virtualnih i cloud okruženja, te na zaštitu klijentskih sustava kombinacijom različitih tehnologija protiv zloćudnih programa i aplikacija i neželjenog gubitka podataka.

Marko Đorđević (Cloud Business Lead EE, Trend Micro) je premijerno predstavio Trend Microvo rješenje za zaštitu Office365: Cloud App Securit, koje nudi zaštitu kroz tri razine: kriptiranje podataka pohranjenih u cloudu, naprednu antimalware zaštita i DLP zaštita.

U posljednjem dijelu najavljene su promjene s dolaskom novog Trend Micro partnerskog programa, po prvi puta unificiranog na svjetskoj razini, kako bi partneri pravovremeno bili upoznati s uvjetima i pogodnostima pojedinih partnerskih statusa. Novi Partner program omogućiti će partnerima postizanje veće konkurentnosti dodatnom edukacijom, odnosno specijalizacijom znanja i kompetencija po pojedinim skupinama rješenja te lakše i jednostavnije vođenje projekata registracijom na Partner portalu Trend Micra.

Read more https://www.vidi.hr/Lifestyle/Business-3.0/Veracompova-konferencija-za-Trend-Micro-partnere

Podijeli