Samsung usluge prilagođene modernim korisnicima

image

Od trenutka kada se probudimo kreće naša povezanost s tehnologijom koja u stopu prati naše svakodnevne aktivnosti. Tehnologija je postala neizostavan dio našeg života, pa nitko ne voli kada uređaji o kojima ovisimo iznenada prestanu funkcionirati. Samsung je doskočio ovom problemu te ponudio usluge koje prate potrebe suvremenog, zaposlenog čovjeka.

Imate li problem sa svojim mobilnim uređajem, više ne morate danima čekati na rezultat dijagnostike i popravak jer je za rješenje kvarova sada dovoljno svega 60 minuta. Čak i ako se radi o složenijem kvaru, Samsung će riješiti problem u što kraćem roku te vam ponuditi dostavu popravljenog uređaja ravno na kućnu adresu. Još jedna kvalitetna i efikasna usluga kojom Samsung pokazuje da osluškuje potrebe korisnika je Anytime Servis, koji korisnicima u Hrvatskoj omogućava produljenje radnog vremena servisa za popravak kućanskih uređaja svakog radnog dana od 17 do 21 i vikendom od 10 do 18 sati. Ova usluga pokriva servisiranje portfelja Samsung kućanskih aparata (hladnjake, perilice za pranje i sušenje odjeće, kombinirane perilice rublja, ugradbene mikrovalne pećnice te ostali asortiman ugradbenih kuhinjskih uređaja), a dostupna je do 31. listopada 2019. godine.

Ovo su samo neki od primjera kojima Samsung Electronics kao lider i jedan od najvećih inovatora tehnologije u svijetu stvara budućnost i mijenja živote svojih korisnika, pružajući im vrhunske usluge, inovativne proizvode i besprijekorno iskustvo.