Na Interliberu do informatičke knjige za 1 kunu

image

Interliber je sajam koji svake godine u ovo doba privlači iznimno velik broj posjetitelja iz cijele Hrvatske. Razlog je dobra ponuda atraktivnih knjiga koje zadovoljavaju sva područja interesa, od beletristike do zaista stručnih knjiga, ali i odlične atmosfere radi koje posjetitelji nerijetko ostaju cijeli dan ili se čak više puta vraćaju jer je ulaz na Interliber besplatan. Svakako je zanimljiva ponuda stručnih knjiga, posebno informatičke literature koju nudi IN.K – informatička knjižara izdavačke kuće VIDI u paviljonu 6 na štandu 12e.

Za posjetitelje Interlibera knjizara.hr, kao najveća informatička knjižara u Hrvatskoj, koja izdaje gotovo 95% svih informatičkih naslova na hrvatskom jeziku, i ove je godine pripremila originalnu akciju „1-2-3“ u kojoj kupac treću odabranu knjigu dobije za jednu kunu, a za drugu plati tek 50% od ionako snižene sajamske cijene.

Knjižara.hr na ovogodišnjem Interliberu tako nudi  brojne popularne bestsellere na hrvatskom jeziku – Mrežna forenzika, WordPress kompletan priručnik, Programiranje Java, priručnik za rad s Micro:bit računalom, Načela dobrog Web dizajna, Knjiga za CSS3, Naučite Python, Programiranje u jeziku C++, Programiranje C#, ECMAScript6 i brojne druge po sajamskim cijenama ali u već spomenutoj akciji po cijeni za samo jednu kunu!

Informatika i sve vezano za rad s računalima i programiranjem u Hrvatskoj je u zadnje vrijeme postalo izuzetno popularno jer je tehnologija danas u svim porama društva što je vjerojatno razlog da se svi kontinuirano educiraju učeći nove vještine kako bi bili konkurentni na tržištu rada, pa su kupci ovih informatičkih knjiga doslovno svi od 7 do 77 godina.