Epsonova nova serija prijenosnih projektora za ured

image

Novi projektori tvrtke Epson namijenjeni su uporabi u sobama za sastanke i učionicama, ali mogu poslužiti i kao povoljna opcija visoke kvalitete i prihvatljive cijene za kućne urede. 

Serija uključuje modele EB-S27, EB-X27, EB-W29, EB-98H, EB-945H, EB-955WH i EB-965H koji su dovoljno lagani za prenošenje između prostorija. Svi modeli imaju pripadajuće torbice za lakše prenošenje i pohranjivanje. 

Modeli koriste 3LCD tehnologiju što znači da daju jednaku izlaznu snagu bijelog i svjetla u boji za vrhunsku kvalitetu slike i za precizne boje. Omjer kontrasta od 10.000:1 donosi sliku jasnijih detalja, a izbor ugrađenih rezolucija slike omogućava primjenu u različitim prostorima. 

Uređaji dolaze sa softverom za istovremenu projekciju iz više izvora, uključujući osobna računala, pametne telefone i tablet uređaje. Funkcija moderatora omogućava voditelju, bio to nastavnik, predavač ili prezenter, preuzimanje nadzora nad sadržajem koji se projicira s uređaja. Nova funkcija A/V mute omogućava pauziranje prezentacije te štedi energiju tako što zatamnjuje lampu i do 70 posto, a njeno produljeno trajanje donosi dodatnu uštedu. 

Modeli se mogu povezati s najnovijim digitalnim uređajima, ali i s klasičnim analognim proizvodima što uklanja potrebu za zamjenom starijih uređaja. Pametne uređaje jednostavno je povezati putem QR kodova, korištenjem aplikacije iProjection; potrebno je samo skenirati prikazani kod i može se odmah započeti s radom. Sadržaj pametnih telefona vidljiv je u projekciji i putem MHL podrške , a video visoke definicije moguće je projicirati preko HDMI kabela. Dodatnu povezivost omogućuje ugrađena podrška za LAN te opcionalna podrška za Wi-Fi . 

Sve projektore jednostavno je postaviti pomoću funkcije vodoravnog i okomitog ispravljanja trapezoidne slike i funkcije zooma, čime se postiže kvalitetna slika bez obzira na položaj uređaja. 

Izvor: IT Biz Crunch

Read more https://www.vidi.hr/Lifestyle/Business-3.0/Epsonova-nova-serija-prijenosnih-projektora-za-ured

Podijeli