Canon i Palette surađuju na platformi za plaćanje

image

Canon Europe i tvrtka Palette, specijalist za poslovne sustave "od nabave do plaćanja" (purchase-to-pay), objavile su da su sklopile partnerstvo čiji će rezultat biti digitalna platforma za proces od nabave do plaćanja, koja će ponuditi potpuno automatizirano rješenje tvrtkama širom Europe. 

Partnerstvo će spojiti programsko rješenje za nabavu do plaćanja PaletteArena tvrtke Palette s Canonovom tehnologijom obrade dokumenata i slika. Na ovaj će način ponuditi korisnicima potpuno rješenje za nabavu do plaćanja s jedinstvene, potpuno mobilne platforme koja će omogućiti jedinstveno upravljanje odjelima nabave i financija te ostvarivanje kontrole nad cjelokupnim procesom, smanjenje troškova i iznimno brz povrat ulaganja. 

Canon će ponuditi i rješenje za nabavu i plaćanje u oblaku PaletteOnline kupcima iz Europe koji traže povećanje efikasnosti u svojim uredskim i financijskim procesima, ali istovremeno žele fleksibilnost plaćanja mjesečnog korištenja usluge, umjesto plaćanja cijelog sustava unaprijed. PaletteOnline tvrtkama svih veličina nudi jednostavnije i fleksibilnije obrade faktura. 

Ove godine Palette će predstaviti najnoviju inačicu svog rješenja za nabavu do plaćanja PaletteArena, koje uključuje proizvode PaletteInvoice, PaletteMobile, PaletteMail, PaletteBuyer, PaletteContract, PaletteExpense, PaletteSpendManagement i PaletteSupplier Portal, te nudi zaokruženo rješenje zasnovano na webu koje poboljšava obradu faktura od primitka do plaćanja. Jednostavno se integrira s računovodstvenim, informacijskim i poslovnim sustavima te automatizira i pojednostavnjuje plaćanje računa diljem organizacije.

.

Read more https://www.vidi.hr/Lifestyle/Business-3.0/Canon-i-Palette-suraduju-na-platformi-za-placanje

Više u ovoj kategoriji: Erste aplikacije za Android i iOS »