VIDEO: Fenomenalan trailer za novi Mad Max film

image

Warner Bros. je izdao novi trailer za svoj novi visokobudžetni film Mad Max: Fury Road, za koji kažu da je veći, nasilniji i ljepši od bilo čega što ćete moći vidjeti tijekom ove godine.

Umjesto Mela Gibsona koji je svojevremeno obilježio Mad Max trilogiju, sada se u glavnoj ulozi nalazi Tom Hardy, dok se kao redatelj vraća George Miller, a glavnu žensku ulogu tumači Charlize Theron.

U jednom od svojih zadnjih intervjua Hardy je rekao da u čitavom filmu ne izgovara više od 20 rečenica, što nam daje naslutiti da će se ovdje raditi o totalnoj akciji, luđačkim potjerama, fantastično dizajniranim vozilima i kostimima, akrobatici, genijalnim kostimima i masci. Drugim riječima, ovo će biti jedan od onih sjediš i gledaš filmova, u kojima su priča i radnja totalno sporedna stvar, no od Mad Max franšize više ni ne očekujemo.

U svoj toj nasilnoj žestini radnje navodno se neće previše koristiti računalna grafika (CGI), što znači da će biti jako puno posla za kaskadere, a ni glavni junaci se neće tako lako izvući bez poneke modrice.

U novom traileru možete osjetiti atmosferu koji će vam ponuditi novi Pobješnjeli Max.

Read more https://www.vidi.hr/Lifestyle/VIDEO-Fenomenalan-trailer-za-novi-Mad-Max-film

Podijeli