Top 10 komada IFA 2012. sajma

image

Već godinama mnoge ženske udruge širom svijeta žele zabraniti pojavljivanje hostesa na sajmovima, jer je to po njima oblik prodaje ženskog tijela s ciljem promocije robe, obzirom da vrlo često ne znaju ništa o proizvodima koje prezentiraju, pa ih se tretira isključivo kao dekoraciju.

Na svu sreću, hostese na informatičkim sajmovima se baš i ne mogu staviti u tu kategoriju, jer većina njih itekako zna koliko piksela ima kamera novog Samsungovog telefona, koja je razlika Windowsa 8 u odnosu na sedmicu ili do koje dubine možete uroniti svoj pametni telefon u sofisticiranom vodootpornom kućištu.

Drugim riječima, hostese nikada nismo doživljavali kao trgovinu mesom, kako to neki žele implicirati, ali stoji činjenica da svojom pojavom daju dodatnu vrijednost našim omiljenim tehnološkim igračkama.

Ovom prilikom vam predstavljamo naš izbor od Top 10 najljepših cura IFA 2012. sajma, odnosno 10 najzanimljivijih fotki (obzirom da se na nekim slikama pojavljuju po dvije), no nećemo im davati bodove za ljepotu, jer su podjednako zanimljivi gadgeti koje predstavljaju.

VAN KONKURENCIJE: Miss IFA sajma s Misterima Vidija

Podijeli